Автоцивілка 2019: обираємо надійного страхувальника

Не зважаючи на те що автострахування є обов’язковим для усіх володарів транспортних засобів, обирати компанію для укладення договору вони можуть самостійно.

Автоцивілка 2019: обираємо надійного страхувальника

Та як знайти надійного страхувальника, який порадує не тільки гідними умовами полісу, але й у разі потреби виконає усі зобов’язання? Читайте у нашому матеріалі.

Якій страховій компанії довіритися?

Звичайно, обираючи організацію для купівлі страховки, слід звертати увагу на відомі імена. Популярність та довготривалий строк роботи – це перші ознаки надійної організації. Також варто зважити на такі критерії, як:

  • відсоток випадків, урегульованих успішно;
  • показник рівня виплат;
  • наявність позитивних відгуків клієнтів.

Ця інформація у повному обсязі доступна в інтернеті, безпосередньо на офіційному сайті організації та спеціалізованих порталах. Головне не лінуватися та перевірити її особисто, адже від цього залежить, наскільки якісні послуги ви отримаєте.

Та окрім цього дуже важливо дізнатися, що включає поліс страхування, який пропонує обрана страхова компанія. І тут доведеться враховувати дещо інші аспекти.

Як обрати автоцивілку?

Обираючи ОСЦПВ, варто звертати увагу не на вартість, як часто роблять власники автомобілів, а на її співвідношення із пакетом послуг. Зокрема варто поцікавитися наявністю додаткових опцій, які часто є суттєвим бонусом до поліса. Так, наприклад, автоцивілка Оранта гарантує клієнтам безкоштовну технічну підтримку у вигляді транспортування пошкодженого транспортного засобу до станції ТО.

Також важливий аспект – наявність франшизи. Це сума, яку володар поліса має покрити за власний кошт. Звісно її розмір він обирає самостійно. Від цього буде залежати кінцева вартість страховки.

Ще одна цікава інформація стосується прямого врегулювання. Його суть полягає у тому, що постраждалий у ДТП може звертатися за компенсацією безпосередньо до свого страхувальника, а не винуватця. Та для цього обидві компанії мають бути учасниками системи прямого врегулювання.

Зібравши усі відомості про організацію та її страховий продукт, ви впевнено можете довірити захист свого транспортного засобу обраній компанії. Головне не змінювати її кожного року, щоб у разі безаварійної їзди, мати можливість претендувати у майбутньому на знижки при купівлі автоцивілки. І це досить непоганий бонус, якщо зважити, що поліс ОСЦПВ необхідно оновлювати кожного року. Як вважаєте?



На початок