Що таке вініри і скільки коштує їх встановлення?

Щоб усмішка була блискучою, щоб прибрати кривизну зубів та інші дефекти, краще за все встановити вініри. Крім всього, вони ще й  виправляють колір.

Що таке вініри і скільки коштує їх встановлення?

Що ж собою являє вінір? Це звичайна керамічна пластинка. Також вона може бути і з інших композитних матеріалів.

Спосіб використання її дуже простий – просто вона накладається на фронтальну частину зубів і закриває всі недоліки. І зразу колір емалі  з пожовклого та бляклого перетворюється на сяючий, закривається недостатня довжина або неправильна форма коронки. І, як результат,  усмішка стає дивовижно красивою. А якщо ви будете підбирати вініри у клініці Healthy Dent, то навіть стоматолог без ретельного огляду  не відрізнить вставлений вінір від справжніх зубів.

Стоматологія та лікарі-стоматологи клініки Healthy Dent організовують для клієнтів соціальні проекти, готують бонуси та подарунки. Крім того, працює стоматологічна клініка для всієї родини, де з любов'ю повертають здоров’я зубів дітям, дорослим і літнім клієнтам. Крім того, організовується корпоративне обслуговування.

Зайшовши на сайт клініки-стоматології, ви зможете познайомитися з ведучими лікарями – стоматологами – ортопедами, хірургами, терапевпами, ортодонтами, ендодонтами, гігієністами-пародонтологами, з ассистентами лікарів та іншим обслуговуючим персоналом клініки. І вже після знайомства з пацієнтом лікар вивчить проблему і визначить, які ж саме вініри слід вставляти.

Це можуть бути терапевтичні композитні

Основна їх перевага над іншими в тому, що вони мають  відносно невисоку ціну. Звичайно, відносно вартості і якість відповідна – вони не так довговічні, як, наприклад, керамічні або люмініри, і з часом втрачають білизну.  От керамічні, це, можна сказати, класика зубного виробництва. Крім того, що вони дуже гарні на вигляд, вони найдовговічніші і надто міцні. Встановлюються вони окремо на кожен зуб, до речі, ці накладки виготовляються також окремо в спеціальних лабораторіях, і встановлюються вони не кваплячись, а протягом 2-3 візитів до лікаря.

Люмініри ще називають голівудськими, вони досить тонкі і встановлюються практично без попереднього сточування емалі основних зубів.

Якщо говорити про вартість встановлення вінірів, то найдешевше обходяться композитні вініри, найдорожче люмініри. Керамічні конструкції – це золота середина. Отже, естетика, міцність і витрати залежать повністю від обраних вами вінірів.

А загалом консультації стоматолога- ортопеда проводиться безкоштовно, встановлення вініра класичного коштує 6000 гривень. Отже, стоматологія  Healthy Dent пропонує вам переодві методи реставрації зубів та створення ідеальної усмішки – це реально.



На початок