На карті Києва з’явиться модний клубний будинок PHILADELPHIA Concept House

ЖК PHILADELPHIA Concept House — це вишуканий club lounge і преміальний сервіс, надійний підземний паркінг та новітня система безпеки, ергономічні планування та активні перші поверхи.

На карті Києва з’явиться модний клубний будинок PHILADELPHIA Concept House

Об’єкт будується на Кловському узвозі, неподалік від станції метро «Кловська». Вирізняється динамічним фасадом, що змінює вигляд залежно від положення сонця і точки огляду.

Знайомство з проєктом нерухомості

ЖК ФІЛАДЕЛЬФІЯ у Києві — об’єкт бізнес-класу з безпечним подвір’ям, вільним від автівок. Територія охороняється 24/7. Передбачено систему відеоспостереження з максимальною зоною покриття. Резиденти отримують доступ до мобільного застосунку SFERA. Після авторизації можна дізнаватися новини будинку, переглядати трансляцію з веб-камер, встановлених на території житлового комплексу, оперативно оплачувати комунальні рахунки. В онлайн-режимі резиденти зможуть довірити побутові турботи консьєржу: виклик клінінгової компанії, купівлю авіаквитків, доставку квітів.

Для спілкування з бізнес-партнерами та друзями заплановано club lounge. Ключові об’єкти інфраструктури для комфортного життя і яскравого дозвілля знаходитимуться у ЖК PHILADELPHIA Concept House або поруч з ним. Перші три поверхи займатиме комерційна нерухомість. Є можливість відкрити концептуальний ресторан, модний бар, шоурум з послугами стиліста, детокс-центр тощо.

PHILADELPHIA Concept House

Варіанти нерухомості

Просторі житлові кімнати, ергономічні кухні та санвузли, наявність лоджії — планування квартир продумане до дрібниць. Яке помешкання можуть обрати інвестори?

  • Однокімнатні квартири площею близько 48 кв. м. Бездоганний варіант як для подружжя, так і для бізнесменів, які прагнуть переїхати на Печерськ. Є можливість організувати зони для сну, релаксу, розв’язання робочих питань, творчості, кулінарних експериментів і спілкування з гостями.
  • Двокімнатні квартири площею від 52,98 кв. м. Краще рішення для сім’ї з дитиною. Простору вдосталь для кухні-вітальні з мінібаром та біокаміном, спальні для дорослих з індивідуальною ванною кімнатою та дитячої.
  • Трикімнатні квартири площею від 84,56 кв. м. Чудовий варіант, якщо у вас кілька дітей. Можна облаштувати стильну спальню, домашній офіс, вітальню з домашнім кінотеатром, дитячу кімнату з зонами для навчання та активного відпочинку. Лоджія, оформлена у прованському або тосканському стилі, — ідеальна локація, щоб усамітнюватися за ноутбуком чи важливими документами, організовувати романтичні вечори та споглядати захід сонця за келихом вина.

PHILADELPHIA Concept House

Дозвільна документація представлена на веб-сайті проєкту. Нерухомість у ЖК PHILADELPHIA Concept House можна придбати в кредит або оформити розтермінування. За детальною інформацією звертайтеся до відділу продажів.



На початок