Квартира в житловому комплексі від SAGA Development — надійна інвестиція

SAGA Development вийшла на ринок нерухомості України у 2016 році.

Квартира в житловому комплексі від SAGA Development — надійна інвестиція

В експлуатацію вже введено такі житлові комплекси бізнес-класу, як NEW YORK Concept House, BRISTOL Comfort House, CHICAGO Central House, EINSTEIN Concept House, а також два будинки в мультифункціональному районі RYBALSKY.

Знайомство з девелоперською компанією

Для SAGA Development важливо, щоб проєкти нерухомості ставали двигунами якісних змін. Девелоперська компанія акцентує увагу на якості концепції й глибині ідеї та бере на себе забезпечення функціонування об’єктів, зокрема, експлуатацію до і після заселення мешканців.

Для обслуговування житлових комплексів передбачено SFERA living system. Про комфорт резидентів дбає управляюча компанія ATMOSFERA. Резиденти можуть дізнаватися новини будинку, оплачувати комунальні рахунки й рахунки за обслуговування, а також замовляти будь-які послуги, скажімо, ремонт у квартирі чи клінінг, у мобільному застосунку SFERA. Доки той чи інший об’єкт будується, інвестори можуть замовити проєкт перепланування квартири.

Інвестори SAGA Development можуть брати участь у проєкті Client Technical Control. Це унікальна можливість стати учасником процесу будівництва. Важливим завданням для девелоперської компанії стало створення системи взаємодії, що дозволяє побудувати житлові комплекси відповідно до очікувань людей, які будуть у них жити.

Проєкти SAGA Development

Девелоперська компанія займається реалізацією таких проєктів нерухомості:

  • RESIDENT Concept House — клубний будинок в історичному центрі Києва з терасами на дахах. Найближча станція метро, ​«Олімпійська», знаходиться за 750 м.

  • WASHINGTON Concept House — житловий комплекс бізнес-класу з винним льохом, домашнім кінотеатром та cigar lounge, що знаходиться на вулиці Лабораторній.

  • PHILADELPHIA Concept House (спільно з Perfect Group) — клубний будинок з динамічним фасадом на Кловському узвозі.

  • KANDINSKY Odessa Residence (спільно з Perfect Group) — курортна резиденція з апартаментами бізнес-класу на Французькому бульварі в Одесі.

  • ART KVARTAL City Space (спільно з Perfect Group і Citex Development) — мультифункціональний квартал в центрі Одеси.

  • RYBALSKY (спільно з Perfect Group) — поліфункціональний район на березі Дніпра з повноцінною інфраструктурою та вільною від автівок територією. Передбачено відкриття інноваційного освітнього комплексу RYBALSKY Family Port.

  • O2 RESIDENCE — заміська резиденція з власною екофермою за 20 км від центру Києва.

  • SAN FRANCISCO Creative House — комплекс на проспекті Перемоги, що включає два житлових будинки та 8-поверховий бізнес-центр. До елементів внутрішньої інфраструктури відноситься супермаркет, ресторан, IT-hub, creative lounge, Mainstream School.

  • HAPPY HOUSE — житловий комплекс з інфраструктурою для розвитку та дозвілля дитини на проспекті Перемоги, неподалік від станції метро і парку. Дорога в центр Києва на автомобілі займає 15 хвилин.

  • HOME & PARK Comfort House — житловий комплекс у серці Борисполя, за 40 хвилин на автівці від ділового центру Києва. Перевага проєкту — власний парк та дитяча інфраструктура.

У січні 2020 року стартував продаж апартаментів у п’ятизірковому будинку FRANKLIN Concept House. SAGA Development реалізує проєкт у партнерстві з Perfect Group та KYIVPROEKT DEVELOPMENT.

Детальніше про девелоперську компанію читайте на сайті saga-development.com.ua.



На початок