QDRO – terraced house: гармонійне життя за 15 хвилин від центру Києва

Якщо ви прагнете жити в оточенні природи та вимогливо ставитеся до питань щоденного комфорту й приватності, зверніть увагу на будинко-квартири QDRO – terraced house з бездоганним сервісом.

QDRO – terraced house: гармонійне життя за 15 хвилин від центру Києва

Об’єкт знаходиться за 15 хвилин на автівці від ділового центру Києва.

Що необхідно знати про проєкт

QDRO – terraced house — це чотири будинки, у кожному з яких знаходиться чотири трирівневі квартири. Девелоперська компанія віддала перевагу екотрендам — дерев’яно-каркасній технології будівництва в поєднанні з prefab.

Привабливе розташування QDRO — одна з причин звернути увагу на проєкт. Неподалік знаходиться Столичне шосе. За 5 хвилин пішки розташований ландшафтний заказник «Жуків острів», де можна практикувати йогу та бігати щоранку. Біля річки Коник облаштовано альтанку для сімейних пікніків.

У будинках встановлено геотермальні теплові насоси, що відрізняються надійністю й енергоефективністю. Температура в товщі землі залишається досить стабільною протягом всього року, що робить її ідеальним джерелом поновлюваної енергії. Передбачено рекуператори, а тому квартири наповнені свіжим та очищеним повітрям. Є центральний пилосос.

Передбачено комплексну систему безпеки. У дворах QDRO – terraced house виконано ландшафтний дизайн від студії V POLE DESIGN. Є місце для двох автівок і комунікації для зарядки електротранспорту.

Догляд за садом можна довірити експерту. Клінінг, налаштування теплового насоса, ремонт побутової техніки — ці та інші питання можна доручити сервісній службі.

Будинко-квартири з ергономічним плануванням та панорамними вікнами

Ергономічне планування — один із ключових компонентів, що сприяє комфорту резидентів QDRO – terraced house.

  • Перший поверх — простора вітальня й кухня з виходом на власну терасу, де можна організовувати BBQ-вечірки, чаювати чи спілкуватися за келихом вина. Акцентні елементи інтер’єру — камін і «зелена стіна». На кухні є інноваційна побутова техніка. У розпорядженні резидентів — електрична плита, бар, фільтр для води, холодильник, посудомийка, витяжка тощо. На першому поверсі знаходиться санвузол для гостей.

  • Другий поверх — комфортний простір для батьків з гардеробною, повноцінним кабінетом, ванною кімнатою, зонами для сну й релаксу.

  • Третій поверх — креативна дитяча зона з двома спальнями (одна — дворівнева), гардеробною та ванною кімнатою. Є грифельна стіна для творчості. Передбачено місце для няні.

Інтер’єр виконано в стилі еколофт. Простота, натуральні матеріали, багато сонячного світла в помешканні — основні його риси.

За деталями щодо купівлі будинко-квартири в QDRO – terraced house звертайтеся до відділу продажів. На офіційному сайті можна записатися на перегляд.



На початок