Що можна готувати в сучасних мікрохвильових печах?

Сучасний світ кулінарії досить різноманітний. І приготувати їжу на всю сім'ю швидко, смачно і на всі вподобання допомагає господарці мікрохвильова піч.

Що можна готувати в сучасних мікрохвильових печах?

З придбанням мікрохвильовки закривається проблема копіткої й довготривалої роботи на кухні. Бо ж сучасні мікрохвильові печі – це альтернатива звичайної плити. Якщо ж немає можливості придбати піч одразу, то можна замовити її в кредит. Вигідні умови кредитування пропонує інтернет-магазин DomComfort. У магазині мікрохвильова піч в розстрочку доступна громадянам Уккраїни з 18-річного віку. Купити товар можна без першого внеску. Варто зробити заявку, укласти договір, і менеджер доставить товар за вказаною адресою, встановить, підключить та протестує куплену техніку.

Страви для приготування в мікрохвильовій печі

Жоден обід не обійдеться без гарячих страв. А в мікрохвильовці можна успішно приготувати сирний суп або курку в пивному соусі з рисом і чілі, або хек з овочами, омлет в помідорі. Не можна обійтися без солодкого – швидко готується шоколадний кекс у кружці. 

Ось вам обід і готовий. Це один з простих прикладів приготування страв в мікрохвильовій печі, насправді ж можно готувавти багато різноманітних і улюблених страв. Траба тільки вміти правильно користуватися цією піччю.

Загальні правила користування піччю

Проблем ніяких під час приготування страв немає, тільки слід дотримуватися основних правил користування мікрохвильовою піччю:

  1. Не весь посуд підходить для приготування в ній – а лише термостійкий. Ні в якому разі не можна користуватися посудом з металу або з металевим напиленням. Краще коли посуд буде округленої форми – в ньому страви краще готуються і прогріваються.

  2. Під час приготування їжі страву слід накривати спеціальною кришкою, яка відбиватиме пар.

блюдо в микроволновке

  1. Якщо ви прогріваєте продукти, які обтягнуті шкірою, (сосиски, наприклад), то їх спочатку слід проколоти виделкою або зубочисткою декілька разів, аби уникнути їх вибуху.

  2. Готуючи страву, її часто слід перемішувати,  бо посередині вона вариться швидше, ніж по бокам, а також міняти місцями (напрклад, якщо ви готуєте крильця). Також продукти, наприклад, м’ясо, слід нарізати невеликими рівними шматочками.

Отже, в мікрохвильовій печі можна не тільки розігрівати, а, як бачите, можна готувати смачні й поживні страви для всієї сімї.



На початок