Що таке 1С Підприємство? Конфігурація Роздрібна торгівля

На ринку України і країн СНД навряд чи знайдеться хоч один представник великого бізнесу, який не знає, що таке 1С Підприємство.

Що таке 1С Підприємство? Конфігурація Роздрібна торгівля

Однак багато хто навіть не припускають, що програма призначена не тільки для великих підприємств і існує цілий ряд конфігурацій, які успішно використовуються малим і середнім бізнесом. Одна з них Роздрібна торгівля - найбільш популярний продукт, проте далеко не єдиний.

Сьогодні ми поговоримо в загальних рисах про те, що таке 1С Підприємство та трохи розповімо про версії Роздрібна торгівля, тому що за останні кілька років саме вона є лідером продажів.

Отже, що таке 1С Підприємство? https://a4.com.ua/shho-take-1s-pidpriemstvo/

По суті, це програмний продукт з широким набором функціональних можливостей, які спрямовані на автоматизацію різних сфер діяльності компаній будь-яких галузей. Спочатку, 1С Підприємство розроблялося виключно для бухгалтерської служби і мало лише одну версію. З тих пір пройшло більше двадцяти років і сьогодні компанія-розробник може запропонувати великий вибір продуктів:

  • Роздрібна торгівля - продукт, про який ми докладніше поговоримо трохи нижче

  • Зарплата і кадри. Сьогодні це для багатьох компаній основний інструмент в роботі відповідної служби

  • звичайно, це бестселер компанії - Бухгалтерія. До сих пір конфігурації є лідером по впровадженню, незважаючи на те, що за ці роки з'явилися десятки нових розробок від конкурентів

  • Склад і логістика

  • Галузеві рішення - Салон краси, Медична установа, Сільське господарство, Ремонтна служба, ОСББ та інші. На сьогоднішній день їх велика кількість.

та інші. Не будемо вдаватися в подробиці, перераховувати і описувати все, а перейдемо безпосередньо до продукту, про який згадували вище - роздрібна торгівля.

Конфігурація 1С Підприємство Роздрібна торгівля на сайті

Відомо, що ефективна реалізація товарів і, звичайно ж, кінцевий дохід залежать від безлічі факторів. Безсумнівно одним з ключових є організація процесу продажів, автоматизація ключових функцій, здатність детально аналізувати і порівняти десятки показників. Вручну це найчастіше дуже складно зробити, а за умови, що у вас не одна, а мережа торгових точок і зовсім неможливо. Саме для вирішення цих питань і був розроблений продукт роздрібна торгівля. Це програмне рішення має широкий функціонал, необхідний для автоматизації всіх основних аспектів торговельної діяльності. Також керівник за допомогою програми отримає можливість детально аналізувати всі показники роботи.

1С Підприємство Роздрібна торгівля - це великий крок вперед для поліпшення ефективності вашого бізнесу!



На початок