Суші від Клубу 33 - поспішіть із замовленням

Для всіх, хто любить японську кухню, найкращим варіантом буде відвідати «Суші33». І не тільки відвідати, а й замовити додому. На сьогоднішній день в Києві, і не тільки в Києві, рекордсменом доставки суші є саме «Суші33».

Суші від Клубу 33 - поспішіть із замовленням

Перш за все це обумовлено оперативністю працівників і, звичайно ж, якістю продукту. Коли б ви протягом доби не замовили собі суші, вам їх доставлять свіжими, теплими, смачними і своєчасно. До того ж – доставка безкоштовна.

Тут можна замовити як дорогі суші, так і дешеві. Ну а зекономлені кошти на безкоштовній доставці дозволять купити дорожчі, або замовити більше одиниць.

суши

Оформляти замовлення можна за телефоном, указаним на сайті. Зв’язатися з менеджером, який порадить, що краще вам взяти, відповідно до ваших смаків і коштів. Підприємство працює цілодобово, тому й замовлення можно оформляти і вдень, і вночі. Відмінні спеціалісти – кулінари й кухарі – готують різноманітні суші: і популярні, і фірмові, і за спеціальним замовленням, і ролли. Зокрема, до їхнього меню входять і суші класичні з лососем і вугрем, оригінальні суші з морськими гребінцями, з креветкою та тунцем. Для тих, хто любить гострі страви, пропонують в широкому асортименті спайсі суші.

Серед меню «Суші33» ви зможете замовити суші-сивид (24 гривні), суші-Сяке з копченим лососем (29 гривень), суші з ікрою масаго ( 30 гривень), суші Сяке з лососем (34 гривні), суші спайс Сяке (35 гривень), суші Унаги з вугрем (39 гривень), суші спайс унаги (39 гривень), суші філа-кунсей (39 гривень), різноманітні соуси, васаби, імбир.

Сушисти володіють прогресивними технологіями приготування суші.

суши сет

Для замовлень із Ірпіня, Бучі, Ворзеля і Горстомеля діє 10-відсоткова знижка. При замовленні святкового суші, наприклад, до дня народження, існує знижка в 15 відсотків.

Популярність «Суші 33», а також постійні позитивні відгуків покупців говорять про високий клас  роботи. А отже, хто ще не користувався послугами «Суші33», поспішіть із своїми замовленнями! Це найкращий привід для романтичної вечері, чи зустрічі з друзями, чи просто  для перекусу.



На початок