Тюльпани - ніжність, краса та елегантність

Різноманітність розмірів, кольорів і форм тюльпанів можуть задовольнити навіть найвишуканіших покупців. Згідно міжнародного каталогу тюльпан має 15 класових груп – раннього, середнього і пізнього цвітіння. Найпоширеніші з них – прості й махрові групи раннього цвітіння.

Тюльпани - ніжність, краса та елегантність

Хто бажає розвести у себе тюльпани, доречно звертатися до інтернет-магазину «ДІМ І САД». Тут ви можете придбати цибулини тюльпанів. При розведенні тюльпанів необхідно знати, що в основному одне стебло квітки з'являється з одного тюльпану. Але є й види багатоквіткових тюльпанів, які відразу викидають декілька бутонів. Цвітуть тюльпани з початку весни протягом місяця.

Зайшовши на даний сайт, можна познайомитися з особливостями вирощування цих квітів. Знаючи правила догляду за ними, можна домогтись високих урожаїв.

Поле тюлбпанов

  • По-перше, рослини слід підгодовувати не менше трьох разів в період вегетації.
  • По-друге, слід пам'ятати, якщо на листі з'являються сині прожилки, то рослині не вистачає фосфору чи калію. А якщо в нього вузьке листя, то не вистачає азоту.
  • По-третє, виявивши на ділянці хворі тюльпани, їх слід негайно викопати і ґрунт обробити марганцем.

Прополювати і підпушувати квіти слід край обережно, щоб не пошкодити корінці. Засохлі суцвіття слід видаляти, аби бутони були великими. А в зиму викопані цибулини зберігати в тіні. Якщо ж ви вирішили залишити тюльпани зимувати в ґрунті, то його слід добре прикрити. Також доречно знати, що, зрізаючи квіти, на стеблі слід залишати декілька листочків.

Регулярний полив життєво необхідний

Також треба пам'ятати, що ці квіти потребують багато вологи, тому їх потрібно регулярно поливати, після чого підрихлювати ґрунт, щоб до корінців краще проникало повітря. До речі, ґрунт під тюльпанами треба міняти через три роки, свіжий ґрунт забезпечить квітам буйне цвітіння.

луковицы тюльпанов

В каталозі магазину ви знайдете велику кількість найрізноманітніших сортів тюльпанів. Купивши тут посадковий матеріал, можна не сумніватися в його життєздатності. Адже в магазині створені сприятливі умови для його зберігання в спеціально обладнаних камерах, пропонується сучасна надійна упаковка. До того ж тут пропонують покупцям виключно сортові рослини. А отже, зробивши замовлення та отримавши консультацію спеціалістів, ви швидко отримаєте свій товар прямо за адресою – служба доставки магазину працює поштою або кур'єром.



На початок