Дитяче пюре Хіпп - чому воно найкраще для вашого малюка

Найкраще харчування для малюка – це грудне молоко. Це незрівнянний еліксир для його життя. В перші місяці після народження воно незамінне для малюка.

Дитяче пюре Хіпп - чому воно найкраще для вашого малюка

Згодом дитину можна починати прикормлювати. Краще всього починати з однокомпонентних дитячих пюре та безмолочних каш від компанії HiPP. Це великий європейський виробник дитячого органічного харчування. Органічний знак HiPP Organic гарантує найвищу якість продукції і відповідає суворішим стандартам, ніж вимоги ЄС до органічної якості. Відвідавши сайт компаніії Хіпп shop.hipp.ua, можна вибрати будь-яке пюре для годування дитини і бути спокійним за його якість.

Починати прикормлювати немовля можна фруктовим пюре

Пюре HiPP - це безкомпромісний контроль якості, а саме 260 перевірок кожної баночки. Для початку краще всього давати дитині однокомпонентні пюре, наприклад, «Перше дитяче яблуко» HIPP shop.hipp.ua/products/dityachi-pyure/, в якому міститься 100 відсотків яблука без цукру, води й крохмалю. Особливо воно підходять дітям, схильним до алергічних захворювань. Також слід давати дитині пюре «Груші «Уільям Кріст»» HIPP, оскільки груша займає перше місце серед фруктів за вмістом поживних речовин. Фруктові пюре дають малюку після або між грудним годуванням.

Важливий момент в житті малюка наступає, коли ви починаєте його прикормлювати овочевим пюре, так як воно залишається основним після припинення годуванням молоком матері або молочною сумішшю. Спочатку треба годувати дитину пюре з одного виду овочів, наприклад «Перша дитяча морква» HIPP, або «Перший дитячий гарбуз» HIPP, бо ці овочі легко засвоюються і приємні на смак. Пізніше можна додавати пюре «Кабачок з картоплею» HIPP, «Овочеве асорті» HIPP. До речі, тільки в асортименті HIPP є пюре «Перший дитячий пастернак» HIPP для дітей-алергиків. Корисні для малят пюре «Броколі» HIPP. А вже після цих пюре можна пробувати «Гарбуз та картопля з індичкою» HIPP.

hipp

З подальшим розвитком дитячого організму, приблизно після 4-6-місячного віку, можна починати прикормювати дитину м'ясо-овочевим пюре. Бо м'ясо поживне на амінокислоти та натуральне легкозасвоюване залізо.

Спокійно можна давати дитині м'ясні пюре, бо в приготуванні їх використовуються органічні яловичина й телятина, м'ясо, курки, індика, які вирощуються фермерськими господарствами, і викормлюються виключно натуральними кормами. Для дитячого харчування використовується тільки м'язове м'ясо (без нутрощів і субпродуктів). Фермери суворо дотримуються заборони харчування тварин і птиці комбікормами, кістковим борошном та гормонами для стимуляції росту.

Відвідати вищевказаний сайт компанії ХІПП - це буде правильний вибір. Бо кращого дитячого харчування, ніж підприємства компанії ХІПП, ніхто не виготовляє.



На початок