Суші у Львові — огляд ресторанів і суші-барів

Зібралися відпочити у місті Лева – чудова ідея. Залишилось обрати заклад та меню, яке доповнить подорож.

Суші у Львові — огляд ресторанів і суші-барів

Традиційну кухню можна відвідати майже у будь-якому кафе. Але іноді хочеться екзотичного, нетипового меню й зовсім не того, що може асоціюватися зі Львовом та Україною. Ми точно знаємо, що це — швидка доставка суші по Львову. Але який ресторан обрати?

Пропонуємо перелік кафе, де можна насолодитися відмінними ролами.

Суші Мастер

Одне з найкращих закладів Львова та України. Мережа ресторанів працює на доставку, але робить це відмінно. В меню закладу багато різних цікавих блюд, які готують за традиційними азіатськими рецептами.

Клієнти постійно рекомендують замовляти роли тут. На це є кілька вагомих причин:

  1. Меню – різноманітне, чудове й дуже смачне. Тут можна отримати не тільки суші, а й насолодитися особливим смаком супів, салатів та ВОК. Можна знайти в каталозі десерти та напої. А це означає, що завдяки ресторанам мережі клієнти можуть організувати навіть повноцінний святковий стіл.
  2. Ціни – середні ціни на блюда з меню дозволяють замовляти все, що заманеться. Але особливо цікавлять клієнтів чудові акції. Постійно в каталозі компанії можна знайти декілька цікавих сетів за найнижчими цінами. Щомісяця пропозиції змінюються, але все одно завжди є чудові сети, які допоможуть заощадити.
  3. Доставка – швидкість кур’єрів компанії іноді просто вражає. Замовлення приїде за годину, як обіцяє реклама на офіційному сайті.

СушиЯ

Заклад є досить відомим серед львів’ян та гостей міста. Це ще одна мережа, ресторани якої працюють в різних містах країни. Кафе має чимало прихильників, тому навіть при відвідуванні міста Лева постійні клієнти рідко змінюють ресторан, щоб насолодитися найулюбленішими ролами.

Тут чудові суші, які готують за найкращими рецептами. Можна відмітити відмінний сервіс, широкий вибір страв у меню та швидку доставку. Так, у закладі можна гарно провести час або замовити кур’єра за адресою.

Суші-бар To Go

Найшвидші кур’єри обіцяють привезти замовлення усього за півгодини. Чудові обіцянки, але, на жаль, вони рідко справджуються. У закладі професійний персонал, який працює максимально швидко, але за 30 хвилин приготувати та доставити роли за адресою можна тільки іноді – якщо клієнти проживають десь зовсім поряд від виробничого цеху.

Окрім обіцянок швидкої доставки більше зауважень до закладу немає. Роли тут дійсно непогані, свіжі та якісні. Їх пропонують у чудовому асортименті, є японські блюда, які допоможуть зробити обід або вечерю різноманітними.

Суши Wok

Роли або локшина з куркою чи морепродуктами у коробочках ВОК найкраще замовити у закладі Суши Wok. Швидкі кур’єри, гарний вибір та чудовий сервіс – це те, що потрібно кожному! А якщо це все пропонують за чудовими цінами, то навіщо відмовляти собі у задоволенні знову насолодитися смаком чудових азіатських блюд.



На початок