Шампунь для блондинок: кращі професійні шампуні

Догляд за світлим волоссям вимагає багато сил

Шампунь для блондинок: кращі професійні шампуні

Щоб нейтралізувати жовтизну, зробити локони м'якими і блискучими, блондинкам обов'язково потрібно користуватися правильним шампунем, який пропонує професійний бренд Alfaparf Milano, а на сайті можна знайти все, що потрібно для догляду за волоссям.

Блонд виглядає шикарно, якщо волосся красиві і здорові. Відразу ж після фарбування треба підібрати відповідний догляд для блондинок. Світле волосся дуже тендітні і вимагають особливого режиму догляду за кольором. Важливо використовувати правильні продукти, призначені тільки для фарбованого волосся, і шампунь в цьому списку стоїть на першому місці.

Топ 5 шампунів для блондинок

Шампунь для фарбованого волосся повинен:

  • дбайливо очищати волосся і шкіру голови;
  • захищати колір волосся і продовжувати інтенсивність кольору;
  • утримувати вологу і надавати блиск;
  • володіти захистом від UVA і UVB променів широкого спектру.

Matrix Total Results Blonde Care Shampoo

шампунь для блондинок

Цей шампунь для блондинок призначений спеціально для догляду за фарбованим і натуральним волоссям відтінків блонд. Засіб м'яко очищає і розплутує волосся, дбайливо піклується про якість кольору блонд, надаючи діамантовий блиск волоссю надовго.

У складі шампуню є пантенол, який забезпечує дбайливе поводження з волоссям, роблячи їх більш здоровими і еластичними. Зволожені і шовковисте волосся менше плутаються і легше розчісується, що зменшує їх ламкість. Екстракт ромашки, також входить до складу шампуню, надає натуральним світлим волоссю сяючий відтінок, а пофарбованим локонам не дозволяє потьмяніти завчасно.

Крім шампуню, у вашому догляді повинен бути:

  • кондиціонер;
  • маска;
  • незмивний засіб;
  • термозахист;
  • зміцнююча сироватка;
  • засіб для захисту від сонця.

Paul Mitchell Forever Blonde Shampoo

Шампунь для світлого волосся, що не містить сульфатів, ефективно очищає волосся і шкіру голови від забруднень. При регулярному застосуванні зміцнюються волосяні фолікули, колір залишається насиченим і яскравим, а волосся стає більш слухняним і блискучим. Крім того, шампунь забезпечує захист від згубного впливу зовнішніх факторів. У складі міститься натуральне масло шафрану, яке в поєднанні з інноваційним протеїновим комплексом насичує волосся і шкіру голови поживними елементами, а також надає відновлюючу дію. А масло жожоба наділяє шампунь очисними, поживними і антибактеріальними властивостями.

Joico Blonde Life Brightening Shampoo

блондинок

Бессульфатний шампунь, який можна знайти на сайті cosmohit.ua, дуже м'яко очищає волосся і заповнює всі необхідні поживні речовини. Перешкоджає пожовтіння і вицвітання блонда. У складі шампуню аргінін, що володіє відмінними зміцнюючими властивостями, і суміш поживних екзотичних масел. Шампунь має легку формулу, призначену для глибокого очищення, живлення та інтенсивного зволоження фарбованого волосся.

Schwarzkopf Professional Blondme Keratin Restore Bonding Shampoo

Шампунь підходить для всіх відтінків блонд. Компоненти засобу дозволяють в процесі миття заповнювати пошкоджені ділянки волосся, зберігаючи їх здоровими і міцними. Засіб зберігає колір фарбованого волосся, запобігає сухості і ламкості. Відновлюючі компоненти шампуню ущільнюють пористі волосяні стрижні, і при цьому не перевантажують і не обтяжують навіть тонке волосся.

Revlon Professional Revlonissimo ISS Sulfate Free Antifading Blondes

Бессульфатний шампунь для блондинок призначений для дбайливого і ефективного догляду за фарбованим волоссям, які потребують додаткового захисту. Делікатна формула засобу чудово очищає волосся та шкіру голови від забруднень, не допускає вимивання колірного пігменту і запобігає появі відтінку жовтизни.

Активний комплекс шампуню збагачений екстрактом журавлини і поживними вітамінними речовинами, які надають необхідний зволожуючий і зміцнюючий ефект. Шампунь володіє пом'якшуючими, кондиціонуючими і відновлюючими властивостями.



На початок