Вітаємо новий лабораторний офіс CSD у Запоріжжі!

27 липня 2021 року відбулось відкриття нового лабораторного офісу медичної лабораторії «CSD» у місті Запоріжжя за адресою: вулиця Михайла Гончаренка, 11.

Вітаємо новий лабораторний офіс CSD у Запоріжжі!

Відтепер кожен може швидко здати будь-які медичні аналізи у діагностичному відділенні та отримати 20% знижку на різні види досліджень (окрім гістологічних, цитологічних та молекулярних).

Акція проводиться з нагоди відкриття лабораторного центру та триватиме до 27 серпня 2021 року.

У медичній лабораторії «CSD» за передовими технологіями і на сучасному обладнанні виконується широкий спектр аналізів та комплексних досліджень для людей будь-якої статі та віку. Аналізи можна здати як за направленням від лікаря, так і без нього, обстежитися як комплексно за допомогою пакетів досліджень, так і здати всього один аналіз.

«CSD» – це мережа лабораторій, які пропонують великий вибір досліджень – загальноклінічних, біохімічних, гормональних, онкологічних, цитологічних, бактеріологічних, генетичних, алергічних та ін.

До переваг лабораторії CSD можна віднести: висококваліфікований персонал; обладнання від провідних світових виробників країн Європи; регулярна участь у програмах міжнародного контролю якості лабораторних досліджень; лідерство у сфері патоморфологічних аналізів в Україні; якість та достовірність виконаних досліджень; точність та інформативність отриманих даних.

Клієнти лабораторного центру «CSD» можуть розраховувати на сучасні методики взяття біоматеріалу, комфортні умови здачі аналізів, швидку готовність результатів та можливість їх отримання на електронну пошту або онлайн на сайті www.csdlab.ua (як за номером телефону, так і в особистому кабінеті).

CSD

Якщо Вам знадобилося здати аналізи та звернутися за послугами дослідження крові, сечі чи іншого біоматеріалу, потрібно записатися на здачу на визначений час. 

Запорізький лабораторний офіс працює щоденно. Години роботи з понеділка по п’ятницю – з 7.00 до 18.00, у суботу та неділю – з 8.00 до 16.00. Для виконання ПЛР-тесту на COVID-19 можна здавати біоматеріал у будні дні – з 13.00 до 18.00, у вихідні – з 12.30 до 16.00 години. Під час запису Вам обов’язково нададуть правильні рекомендації, оскільки деякі аналізи вимагають здачі крові натщесерце, а перед цим слід дотримуватися спеціальної дієти. Якщо всі умови будуть виконані, ніяких особливих незручностей Ви не відчуєте, а результати покажуть максимально об'єктивну картину. Записатися на здачу аналізів можна безкоштовно зателефонувавши за номером 0 800 33 00 75 або на сайті лабораторії.



На початок