Доставка їжі у Львові: швидко і зручно

Доставка їжі у Львові: як зробити замовлення?

Доставка їжі у Львові: швидко і зручно

Сьогодні майже кожен ресторан у Львові пропонує доставку вишуканих страв безпосередньо додому клієнтові. І така послуга все більше користується популярністю серед жителів мегаполісу. Не потрібно довго стояти біля плити і витрачати дорогоцінний час на приготування вечері, вибирати наряд для походу в ресторан з урочистої нагоди, досить просто набрати телефон служби доставки їжі у Львові і всі найвишуканіші і смачні страви будуть доставлені за вказаним в замовленні адресом.

Як зробити замовлення?

Один з найпоширеніших і актуальних методів замовлення їжі додому – це передзамовлення на офіційному сайті закладу з подальшим передзвоном оператора за вказаним адресом. Саме таку схему вибирає більшість ресторанів і кафе, які пропонують послугу доставки. Вона довела свою ефективність часом. Зробити замовлення нескладно:

  • заповнити на сайті спеціальну форму, вказавши всі необхідні дані і обов'язково телефон по якому передзвонить оператор;
  • передзвін потрібен для того, щоб уточнити дані замовника і підтвердити час доставки;
  • в зазначений час все замовлене меню буде доставлено за вказаним адресом.

Оплату клієнт може провести онлайн на сайті ресторану, скориставшись пластиковою карткою або оплатити готівкою кур'єру, привіз замовлення. Якщо заповнювати форму не хочеться, то в такому випадку можна просто набрати номер гарячої лінії ресторану і зробити замовлення безпосередньо через оператора, який задасть навідні запитання, уточнить список страв, час доставки і спосіб оплати.

Коли готуються страви?

Існує думка, що всі страви, які входять в меню доставки додому готуються заздалегідь і велика частина з них не свіжа. Але це думка помилкова. У великих ресторанах над приготуванням страв працює дві команди: одна готує для відвідувачів, а друга для кур'єрів, що доставляють їжу на будинок. Приступає кухар до приготування страви вже після того, як було отримано замовлення, тому вся їжа свіжа. Зовнішній вигляд страв повністю відповідає тому, що представлений на зображенні в меню доставки. Гарячі страви упаковуються в спеціальну тару, що зберігає тепло, тому доставляються гарячими.

Зробивши замовлення один раз, ви зможете оцінити особисто наскільки ця послуга зручна. Ціна доступна і якщо підрахувати, то не вище тієї, що пішла б на покупку продуктів і приготування вечері самостійно. Один дзвінок і вишукану вечерю буде на столі вже через 1-2 години, домочадці і гості залишаться задоволені.



На початок