Swiss Hotel in Lviv - Вітаємо вдома. Романтична історія про кохання у Львові

"Дім вдалині від дому" - гасло готелю "Швейцарський"

Swiss Hotel in Lviv - Вітаємо вдома. Романтична історія про кохання у Львові

Swiss Boutique Hotel in Lviv виходить за шаблонні рамки звичних місць розміщення, руйнуючи стереотипи та стандарти, йде в ногу з часом і приймає не просто гостей, а друзів! Наші друзі - це сучасні люди, які дуже добре знають ціну часу та якості, піклуються про себе, близьких та люблять свою країну. Так і наш готель, має свою яскраву особистість та неповторну історію кохання та заснування ще у 19 столітті банкіром зі Швейцарії та львів`янкою , яка ні на кого не схожа, ані внутрішньо, ані ззовні, він слідкує за трендами, завжди на слуху, він дбає про своїх гостей, а ще про навколишнє середовище. Душевно. Як вдома, тільки краще. 

Ексклюзивний бутік готель у Львові «Swiss Hotel Boutique in Lviv»

По-особливому ексклюзивний і сучасний, незвичайний і стильний, по-домашньому затишний, душевний старовинний готель "Швейцарський" - це місце, де вас завжди чекають не просто як гостей готелю, а як улюблених друзів. Ми відновили цей дивовижний сімейний готель для кожного, хто цінує індивідуальність, шукає затишок, комфорт та гармонію, хоче отримувати не тільки практичну, а й візуальну насолоду від якості, естетики, витонченості та ергономіки простору. Для максимальної зручності ми підготували номери, в яких ваша душа розкривається і відпочиває, споглядаючи неповторні дизайнерські інтер'єри та пейзажі тихих міських вуличок за вікном, пейзажів, історичних будівель Львова. Ваш сон і відпочинок, яким опікується готель у Львові Swiss Hotel Boutique in Lviv, неодмінно буде неповторним! На величезних ліжках чудові матраци та неймовірно ніжна та ексклюзивна постільна білизна, яка використовується нами та іншими провідними мережевими 4-зірковими та 5-зірковими готелями по всьому світу. 

номер у готелі

Улюблений готель селебріті та блогерів у Львові

Наша філософія - створення атмосфери like at home абсолютно для кожного гостя. Ви дійсно потрапляєте немов до себе додому, який просто знаходиться не у Вашому рідному місті, в нас Ви розслабляєтеся, набираєтесь сил і енергії, нових вражень без відриву від уже звичного і часом обов'язкового домашнього комфорту.  Саме в нашому 4-зірковому готелі зупиняються: топ-менеджери світових корпорацій; власники компаній; селебріті і творчі особистості, яким хочеться натхнення та ексклюзиву, відомі політики та зірки шоу-бізнесу. Блогери полюбили бутік готель Львів Swiss Hotel Lviv не тільки за оригінальність і затишок - у нас є тераса на даху готелю, та ВІП-зал з балконом, який вже став популярним в Instagram, в яких креативні інста-митці роблять справді круті фото, де закохані пари влаштовують неймовірно зворушливі фотосесії . Можливо, ви чули про те, що в Instagram про нас відгукуються як про готель «куточок Швейцарії»? А можливо ви вже вирушаєте до нас в гості, щоб наповнити свій блог унікальними фото знаменитих львівських пам'яток, відобразити чудові пейзажі в неповторній інтерпретації з вау-ефектом від проживання в цілковитому комфорті та затишку?  

машина біля готелю

Like at home для кожного - це готель Boutique Swiss Hotel Lviv !

Ми зовсім не схожі на інших, ми - це не стандартний готель у Львові, але саме цим ми і пишаємося! Наша ексклюзивність, якою дихає кожна  маленька деталь Готелю "Швейцарський", і ми щиро переконані, що це зовсім не деталі, наша велика відкритість, безпека, дружелюбність - все це спрямовано на створення атмосфери затишку як вдома, тільки краще! Саме тому ми так тепло притягуємо всіх шанувальників ексклюзиву та висококласного сервісу, які хочуть забронювати готель у Львові. У нас зупиняються не на один день, а на кілька тижнів навіть сім'ями з дітьми і з домашніми улюбленцями. Одного разу завітавши до нас в гості - Ваше серце назавжди залишиться з нами в середновічному місті Лева.

  1. Дизайн всіх номерів Готелю "Швейцарський"  був створений провідними професіоналами індустрії, що радо відзначають наші гості. Інтер'єри виконані в різних стилях, кожен номер відрізняється оригінальним плануванням - з просторою спальнею, ванною кімнатою;
  2. У кімнатах відмінна звукоізоляція, не чути шуму з вулиці, а також з сусідніх номерів, тому ваш спокій ніхто не порушить;
  3. Затишна атмосфера номерів бутік готелю доповнена стильними меблями, сучасною побутовою технікою, легендарно якісною німецькою, італійською та японською сантехнікою. Звичайно ж, є Wi-Fi, кондиціонери,  TV, онлайн телебачення;
  4. У кожен номер діє доставка їжі з італійського ресторану "Валентино" - офіціанти радо принесут Вам все, що побажаєте обрати з меню room-service, ми при Вашому бажанні заваримо ароматну каву, приготуємо легкий сніданок, ситний обід або навіть влаштуємо романтичну вечерю зі свічками в номері в ресторані, на панорамній терасі чи у винному залі;
  5. На першому поверсі є лобі і ресторан, тому вам не варто турбуватися про те, де смачно поїсти - присвятіть вільний час собі, замовляйте страви, які ви любите!

загальна зона в готелі

Локація міні-готелю Boutique Swiss Hotel in Lviv

Хоча Boutique Swiss Hotel in Lviv знаходиться в центрі Львова, вас не буде турбувати метушня і шум великого міста. Бутік готель винесено на тиху вуличку, але при цьому він розташований поруч з найулюбленішою частиною міста туристів і місцевих жителів - Площею Ринок. Ви зможете відвідати Львівський кафедральний собор, Палац вірменських архієпископів, костел святих Петра і Павла, театр опери та балету, театр імені Марії Заньковецької, а також інші пам'ятки західної столиці України, не йдучи далеко від свого комфортного номера. Вибираючи для себе готель у Львові в центрі і зупиняючись в Swiss Hotel, наші гості обов'язково повертаються до нас не один раз за домашнім теплом і затишком, естетичною насолодою, натхненням та комфортним відпочинком. Вирішивши забронювати готель у Львові для себе, сім'ї, близьких, без зайвих сумнівів вибирайте Swiss Hotel - ви не пошкодуєте ні хвилини! Уточнити на готель у Львові ціни можна у менеджерів в зручний час.

Ми знаходимось за адресою: вул. Князя Романа, 20

Щоб забронювати номер зателефонуйте нам:
+38(096)240-37-77
Також номер у готелі «Швейцарський» можна забронювати через сайт або написавши нам в соцмережах фейсбук та інстаграм. До зустрічі в найзатишнішому готелі Львова – готелі «Швейцарський».

харчування в готелі

Найвідоміший ресторан у Львові - це ресторан "Валентино" !

Ресторан у Львові "Валентино" без сумніву є найвідомішим рестораном у Львові. Іноді на вихідних в цей ресторан вишиковується черга, щоб потрапити в нього на славнозвісний сніданок "Шведський стіл з келихом шампанского". Це ресторан при готелі "Швейцарський", який теж заснували ще у 19 столітті разом з готелем. Відтоді безліч легенд оповило це незвичайне місце - це заклад краси та затишку, тож якщо шукаєте заклад, якому посніддати у Львові - неодмінно обирайте цей ресторан. Ви однозначно залишитесь задоволеними!

ресторан валентино у львові

Часто в цьому ресторані у Львові відбуваються дегустації вин, гастро-вечори, романтичні побачення та освідчення. Ми зауважили, що освідчення тут відбуваются кожного дня - тобто 365 днів на рік.

Забронювати столик можна за телефонами:
+38 (097) 235-67-77
+38 (032) 235-67-66



На початок