Купити однокімнатну квартиру: на що звернути увагу

Кожне місто по-своєму красиве і кожна людина вибирає місце, де йому хочеться найбільше жити

Купити однокімнатну квартиру: на що звернути увагу

Щоб в Куб29 купити квартиру, спочатку потрібно визначитися з побажаннями. Багато в чому на вартість житла впливає район проживання, тому в кращих з них ціна за квадрат буде вищою. Популярністю користується будь-яка нерухомість, люди набувають квартири в багатоповерхових будинках, звертають увагу на двох-, трьох-, а то і чотирикімнатні житлові площі, намагаючись купити те, де буде комфортно і затишно кожному члену сім'ї. Однокімнатні квартири також є затребуваним видом нерухомості.

Однокімнатні квартири

Продаж квартир проводиться у всіх районах мегаполісу, ближче до центру ціни порівняно вище. Серед переваг центральних районів:

  • наявність великої кількості маршрутів громадського транспорту;
  • близькість соціально важливих об'єктів (школи, дитячі садки, лікарні і т. д.);
  • різні Торгово-розважальні центри;
  • супер- і гіпермаркети.

Одночасно ця частина міста більш завантажена, ніж віддалені від центру об'єкти. В межах міста є промзони, сучасні квартали з новими будівлями, території, де поперемінно стоять приватні та багатоповерхові будинки. Чимало квартир знаходиться в старих будівлях, які потребують ремонту.

Переваги покупки однокімнатних квартир

Куб29

Однокімнатні квартири - це найдоступніший варіант житла, який підходить молодим сім'ям, при неможливості придбання більш просторих апартаментів. У місті пропонується чимало квартир на одну кімнату, оскільки вони користуються високим попитом. Простір може бути оформлено як стандартно, так і у вигляді студії, де всі складові є одним цілим. Основні переваги однокімнатних квартир: 

  • включено все необхідне. При мінімальному розмірі, передбачається ванна кімната, туалет, кухня. Розміри спальні і планування різні, що дозволяє знайти підходящий варіант в кожному окремому випадку;
  • доступна вартість. Фінансово потягнути квартиру невеликої площі набагато простіше, в тому числі в разі оформлення іпотеки. Так переплата буде мінімальною, а впоратися з виплатами можна за менший термін;
  • зручне розташування. У більшій частині багатоповерхових будівель Благовєщенська присутні однокімнатні квартири, тому легко підібрати варіант, розташований недалеко від місця роботи, важливих об'єктів і так далі;
  • простота догляду. При невеликій площі все зайве викидається, в результаті за порядком стежити буде набагато простіше;
  • швидке прибирання. Час значно економиться навіть при ретельному очищенні поверхонь.

При цьому потрібно грамотно вибирати меблі, використовувати функціональне планування і не захаращувати простір великою кількістю різних меблів.



На початок