Яку плойку для волосся вибрати

Плойка для волосся - ідеальний спосіб красиво завивати пасма в домашніх умовах

Яку плойку для волосся вибрати

Однак, перед тим, як приступити до даної процедури, необхідно розібратися з тим, на що слід звернути особливу увагу під час вибору приладу. Головне, щоб плойка дійсно могла допомогти добитися шикарного укладання і не перепалювала пасма.

Принцип роботи приладу

Конструкція включає ручку і безпосередньо робочу поверхню, яка являє собою валик із затискачем. Усередині розташований нагрівальний елемент, що розжарює зовнішню металеву частину.

Так, після термічної обробки пасма як би запам'ятовують нову форму, перетворюючись на симпатичні завитки. На ручці зазвичай знаходяться кнопки управління, крім них у деяких моделях також можна виявити світлові індикатори та невеликий екран.

Усередині ручки розташоване термореле, яке відповідає за температуру нагрівання. Також цей компонент відключає ТЕН, коли температура досягає заданих значень. Живлення подається від розетки по звичайному дроту. У сучасних моделях кріплення шнура здійснюється за допомогою вертлюга, тому що під час укладання стайлер кілька разів повертається навколо осі.

Плойки https://www.rowenta.ua/ДОГЛЯД-ЗА-ВОЛОССЯМ/Плойки/c/CURLING-TONG мають досить примітивний принцип роботи. Щоб завити пасмо, слід затиснути його гарячими щипцями і накрутити на валик, зачекавши кілька секунд. Далі для ослаблення та вилучення гарного локона використовується важіль «захоплення». Зараз все більшою популярністю користуються прилади, що затягують пасма у внутрішню камеру самостійно. У таких моделях волосся автоматично накручується на розпечений стрижень.

Рекомендації щодо вибору плойки

плойка

Щоб не помилитися з вибором приладу, дослухайтеся наступних рекомендацій:

  • Якщо бюджет обмежений, і немає особливих проблем із волоссям, можете купити звичайний металевий прилад без будь-яких додаткових насадок. Бажано, щоб був терморегулятор, він дозволить уникнути перегріву сталі.
  • хто завиває волосся частіше ніж раз на тиждень, краще придбати високоякісну плойку з титановим покриттям. Зазвичай такі моделі коштують дорого, тому всі вони оснащені регулятором температури.
  • Для Вас важливе оптимальне співвідношення вартості та якості? Модель із тефлоновим покриттям виявиться найкращим рішенням. Терморегулятор тут необов'язковий.
  • Для тонкого волосся показано використовувати прилади з керамічним валиком, вони однозначно не перепалять пасма.


На початок