Оренда виділеного віртуального сервера

Ви платите тільки за те, чим користуєтеся

Оренда виділеного віртуального сервера

При використанні VDS вам не потрібно платити за базу даних, дисковий простір, трафік, і інші ресурси, які йдуть в розрахунок тарифного плану. Віртуальний сервер-це виділений сервер, на якому вже встановлені і налаштовані всі необхідні програми. Таким чином, ви платите тільки за те, чим користуєтеся. В даний час оренда сервера користується великою популярністю.

Що включає в себе тарифна плата?

Тарифна плата включає в себе розміщення і установку вашої системи. При оплаті VDS на півроку надається можливість встановити один фізичний процесор і один фізичний жорсткий диск (SSD) для зберігання даних. А також можливість вибрати операційну систему Linux або Windows.

  • А також при оплаті на рік надається можливість вибрати один фізичний процесор і один фізичний жорсткий диск (SSD) для зберігання даних.
  • Вам залишиться тільки підключитися до віртуальної машини, після чого ви зможете скористатися її ресурсами без сплати за це будь-яких додаткових сум.
  • У цьому полягає головна відмінність VDS від VPS, які в перекладі з англійської означають "віртуальний виділений сервер".
  • У чому відмінність VDS від VPS? При використанні VDS ви платите тільки за те, чим користуєтеся. Вам не потрібно платити за базу даних, дисковий простір, трафік та інші ресурси, які йдуть в розрахунок тарифного плану.

Орендуючи VDS, ви платите тільки за те, чим користуєтеся. Як отримати VDS? Для цього вам потрібно перейти на сайт хостингу VDS і заповнити форму заявки.

Основні плюси технології

Завдяки цьому ви економите на покупці обладнання, його обслуговуванні, і налаштування. Ви можете самостійно встановити операційну систему і потрібні програми, і це обійдеться вам в рази дешевше. Компанія пропонує вам орендувати VDS для ваших цілей за низькими цінами. У чому переваги оренди VDS?

  • Ви платите тільки за те, чим користуєтеся.
  • Ви економите! На обладнанні, його обслуговуванні, і налаштуванні.
  • Ви отримуєте в своє розпорядження повноцінний сервер з широким функціоналом.

Це найбезпечніший і оперативний спосіб для старту власного бізнесу. З його допомогою дуже швидко можна запустити повноцінний проект і швидко отримати перші гроші. Крім того, вам не доведеться самостійно налаштовувати сервер, і ви зможете сконцентруватися на своєму бізнесі. І якщо ви ніколи не займалися подібною діяльністю, то це відмінна можливість почати. Віртуальний сервер для бізнесу-це найкращий варіант.



На початок