Понад мільярд людей вивчили англійську завдяки методиці, яку використовує Englishdom

Навіть, якщо ваша розмовна “a little bit”... Викладачі популярного онлайн-майданчику підхоплять вас на будь-якому рівні, та швидко і професійно доведуть до моменту, коли зможете вільно спілкуватися англійською в побуті та на роботі.

Понад мільярд людей вивчили англійську завдяки методиці, яку використовує Englishdom

Кембриджська методика, яка є доступної для кожного, в кого є гаджет

Одна з найефективніших систем, яка вже мільярд людей зробила частиною великого англомовного клубу, і пропонує вам стати його повноправним членом. Вже більше десяти років кембриджський формат навчання англійській використовує Englishdom https://englishdom.com.

За кожним студентом закріплюється персональний викладач. Всі вони пройшли багатоетапний відбір і запевнили організаторів платформи не тільки в своїй мовній кваліфікації, а й у спроможності цікаво та якісно подавати матеріал як індивідуально, так і в груповому форматі.

Окрім безпосереднього навчання і спілкування з тренером, ви отримуєте доступ до чисельних програм, онлайн-сервісів та розмовних клубів, де можете ще більше та інтенсивніше прокачувати власні пізнання англійської.

Вам потрібне лише бажання, гаджет та інтернет. В будь-якій точці на мапі світу.

 

Англійська для вас, ваших дітей та цілої компанії. Як це працює?

Englishdom завжди пропонує безкоштовний початковий урок, де не тільки з’ясують ваш поточний рівень, а й нададуть повну інформацію щодо формату, методики, строків вашої співпраці. Якщо вас все влаштовуватиме — то вперед до світу найбільш вживаної мови планети.

  1. Індивідуальні навчання.

Уроки 2-3 рази на тиждень віч на віч із викладачем по відеозв’язку. Тривалість заняття 50 хвилин. Вартість уроку — 340 гривень. Вкрай приємний цінник і велика кількість пакетів, які можуть зробити ваше перебування в Englishdom ще більш доступним.

Окрім безпосередніх уроків із викладачем, у цю вартість також входять

  • Доступ до інтерактивної онлайн-платформи
  • Розмовні клуби для практики говоріння
  • Мобільні додатки, щоб займатися де завгодно
  • Куратор, який вирішує усі питання.
  1. Дитячі програми.

Методики розраховані на дітей від 4 до 18 років. Заняття проходять у максимально цікавій ігровій манері. Ви не лише зможете не переживати за оцінки вашого сина або доньки в школі, а й бути максимально впевненими у якісній підготовці до вступу до профільних українських або міжнародних вишів.

  1. Курси для компаній.

Дуже популярна сьогодні практика навчання мові для організацій. Викладачі Englishdom піднімають не тільки загальний рівень англійської вашого колективу, а й занурюють саме в термінологію та сленг професійного напрямку. IT, медицина, фінанси, виробництво, продажі. Всі члени компанії зможуть спілкуватися, самостійно навчатися, відстежувати новинки на рівні міжнародних колег. І при цьому ще й отримати відповідні сертифікати знання мови.

За сучасної всеохоплюючої глобалізації англійська вкрай потрібна хоча б для впевненого самопочуття у будь-якому оточенні та життєвих обставинах. Вам пропонується це відчуття швидко, доступно та без надзусиль.

Шикарна пропозиція, від якої не варто відмовлятися.



На початок