Дієвий захист від блекауту. Гелеві та AGM-акумулятори

Надійний спосіб залишатися в зоні комфорту попри вимушені відключення електроенергії

Дієвий захист від блекауту. Гелеві та AGM-акумулятори

Гелеві акумулятори стійкі до глибоких розрядів

Своєю популярністю гелеві акумулятори www.powersol.com.ua здебільшого завдячують саме цій властивості. Звичайний свинцевий автомобільний екземпляр може дуже образитись на власника, який забуде вчасно надати йому додаткового заряду. Декілька повних циклів з розрядкою до нуля, і він може просто не відновитися і більше не працювати.

Гелевий аналог має іншу структуру. Він цільний, не протікає, здатний багато разів повністю використовувати власний ресурс і потім працювати знову. Це неабияка опція при нинішніх форс-мажорних обставинах із суворим дефіцитом електричної енергії.

Важливим фактором є і ефективна робота за низьких температур. Гелеві акумулятори не чутливі до морозів і ефективно проявляють себе навіть за 20 градусів нижче нульової позначки. До того ж, здатні працювати і транспортуватися в будь-якому положенні. Тому всі наявні в Україні поштові оператори дозволяють пересилку саме цього виду акумуляторів, що спрощує процес доставки.

Зокрема, замовити гелеві зразки можна через ресурс PowerSol. Компанія не лише пропонує широку лінійку товарів, а й може запропонувати позицію, яка коректно відповідатиме вашим потребам та побажанням.

гелевий акумулятор

AGM-акумулятори — мають до 800 циклів до повної розрядки

Практичність такого типу акумуляторів зробила їх чи не найбільш затребуваними в системах автономного живлення.

Герметичний корпус. При зарядці не виділяють шкідливих для здоров’я людини речовин, чим грішать звичайні автомобільні акумулятори. Як і в випадку з гелевими аналогами — дозволяється експлуатація в будь-якому положенні, окрім догори дном.

Також герметична структура, що не допускає і не вимагає обслуговування.

AGM акумулятор

Основна перевага AGM, як пишуть на на сайті копманії Powersol, мають високий циклічний ресурс, проте із доволі широким діапазоном — від 250 до 800 повних зарядів. Він, власне, впливає і на розбіжність в цінах.

І тут вже важливо з якою періодичністю ви плануєте використовувати акумулятор. Для епізодичної експлуатації цілком підійдуть і недорогі моделі. Під щоденний форсаж потрібно обирати серед лінійки із покращеними зарядно-розрядними характеристиками.

Знову ж таки, професійну консультацію може надати компанія PowerSol.

Загалом обидва варанти спроможні безпечно та ефективно закрити питання забезпечення світлом вашої домівки за постійних відключень електроенергії.

Світла та затишку вашій оселі.



На початок