Довідник еквівалентності лікарських засобів. Як обрати дійсно ефективну фарму?

Повний перелік ліків з коректним описом, властивостями та інформацією щодо коректних замінників в одному місці

Довідник еквівалентності лікарських засобів. Як обрати дійсно ефективну фарму?

Що таке еквівалентність ліків та як не натрапити на звичайну плацебо?

Засилля підробок, нативної та прямої реклами лікарських засобів, а також бажання деяких лікарів та фармакологічних компаній з економічною вигодою погратися на здоров’ї людей часто призводять до того, що вчасне та ефективне відновлення хворого організму ускладнюється, або стає фактично неможливим. Певною мірою розібратися в непростій для неспеціаліста темі наявної фармакології допоможе довідник еквівалентності лікарських засобів, який платформа "Rx index" розмістила на власному ресурсі.

Кожен препарат має певну ефективність в боротьбі з проявами хвороби і, звісно, ціну. Найбільш оптимальний баланс між якістю і вартістю в підсумку і формується в поняття еквівалентності медичного засобу.

класифікація

Звичайно, рекомендації та кваліфікація лікаря — головне, на що ви маєте спиратися в лікуванні. Але простий та зручний механізм, запропонований розробниками rx.ua, допоможе зорієнтуватися в перевіреній якості медпрепаратів. Наскільки є вони дослідженими, сертифікованими, дієвими чи просто чимось не зрозумілим в яскравій, але, по суті, порожній упаковці.

Дані про більш як 10000 лікарських засобів з інструкціями застосування, типом заявки на державну реєстрацію, принципами виявлення взаємозамінних препаратів і максимально простими алгоритмами пошуку. Вагомі чинники додати ресурс до вкладень вашого браузеру.

 

Зрозуміла градація препаратів та можливість швидко знайти їх в алфавітному переліку

алфавітний довідник ліків

Над створенням довідника попрацювали відомі в Україні науковці, які дослідили питання створення, перевірки, застосування, ефективності та, безпосередньо реєстрації оригінальних медпрепаратів і генериків. Систематизована інформація дозволила розділити те, що вам пропонують звичайні або онлайн-аптеки на типи. 

  • код А – оригінальний (інноваційний) лікарський засіб;
  • код В – генеричний лікарський засіб;
  • код С – лікарський засіб з добре вивченим медичним застосуванням та/або традиційний (рослинний) лікарський засіб;
  • код D – окремі типи лікарських засобів, до яких застосовуються спеціальні вимоги при реєстрації в Україні.

В довіднику за кожною літерою препарати вже подаються в визначеному порядку еквівалентності, з чітким описом, приблизним цінником і підбіркою аналогів (якщо такі є).

Також в алфавітному порядку ранжовані і світові виробники медичних засобів, що має зробити ваш вибір ще більш зваженим і точним.

Користуйтеся перевіреною інформацією та не хворійте. 



На початок