Яким має бути асортимент гарного інтим-магазину для дорослих

Сексуальна гармонія – це не щось ефемерне, але для її досягнення потрібно працювати. Задоволення у сексуальній сфері залежить від того, наскільки високу психологічну оцінку ми даємо інтиму.

Яким має бути асортимент гарного інтим-магазину для дорослих

Рівень нашого задоволення в сексі залежить від віку, досвіду обох партнерів та багатьох інших факторів. Одним із них є і те, наскільки повно ми використовуємо всі можливості урізноманітнити сексуальне життя. Докорінно змінити секс здатні інтимні іграшки. Про те, які іграшки може сьогодні запропонувати секс-шоп, розкажуть наші консультанти, які представляють інтим-магазин TALLA – https://talla.ua/ua/.

інтим-магазин

Які секс-іграшки мають бути в інтим-шопі

Історія секс-іграшок починається ще з тих часів, коли люди для самозадоволення використовували фалоімітатори з каменю та дерева. Час минав, прогрес не стояв на місці і сьогодні їхній асортимент такий широкий, що його доводиться вивчати тижнями. Розкажемо про основні види інтимних гаджетів, які просто повинні бути присутніми в магазині для дорослих:

  • Вібратори. Мабуть, найпоширеніші іграшки, без яких немислимий жоден секс-шоп. Вібратори пропонують користувачам на вибір цілий набір програм стимуляції, можливість відрегулювати інтенсивність. Керувати ними можна віддалено зі смартфона або з пульта керування на самій іграшці.
  • Кліторальні вібратори. Це окрема категорія вібромасажерів, які зазвичай мають невеликі розміри. Їх велика кількість різновидів. Наприклад, девайси з пелюстками, які ніжно стимулюють найголовнішу ерогенну зону або іграшки, виготовлені у вигляді повсякденних предметів: губної помади, намиста і т.д.
  • Імітатори орального сексу. Це безконтактні стимулятори, що впливають за допомогою вакуум-ефекту. Відчуття, які можна отримати за їх допомогою, відрізняються від тих, які можна отримати за допомогою звичайних іграшок. Вони найбільше схожі на стимуляцію клітора під час кунілінгусу.
  • Фалоімітатори. Можуть бути будь-якої довжини: від мініатюрних до величезних, які підходять лише найдосвідченішим. Виглядати вони можуть дуже реалістично або лише загалом нагадувати статевий орган чоловіка.
  • Для стимуляції точки G. Секс-гаджети, які мають особливу форму, що дозволяють впливати на заповітну точку G, яка обіцяє небачені оргазми.
  • Мастурбатори. Іграшки для чоловіків, які імітують вагінальний чи анальний статевий акт, а також оральні ласки. Використовувати їх можна для самозадоволення або в інтимних іграх із партнеркою.
  • Ерекційні кільця. Використовуються для посилення ерекції, роблять відчуття гострішими. Можуть мати вбудований вібратор, який принесе задоволення і жінці.
  • Масажери простати. Одна з головних ерогенних зон у чоловіка, яка теж потребує ласки. Сучасні екземпляри таких девайсів дозволяють змінювати температурний режим, можуть мати функцію ротації.
  • Страпони. Інтимна іграшка, яка дозволяє партнерам помінятись ролями. Класична модель виготовлена у вигляді трусиків, на яких закріплений фалоімітатор. Таким чином, жінка перетворюється на активного учасника інтимних стосунків, а чоловік підкоряється їй.
  • Анальні іграшки. Їхній вибір дуже широкий. Вони можуть бути виготовлені у вигляді фалоімітаторів або анальних пробок. З їхньою допомогою можна підготувати анальний отвір для реального проникнення.
  • Секс-ляльки. Сучасні екземпляри цих іграшок важко відрізнити від реальних людей. У багатьох з них статеві органи є копіями статевих органів відомих порно зірок. Функціональні можливості також дуже різноманітні: підігрів, реалістичні звуки, вбудовані вібратори і т.д.

На що ще звернути увагу при виборі секс-шопу

Вибираючи інтим-шоп, звертайте увагу не тільки на асортимент, але і на наступні фактори:

  • Ціни. Хороший секс-шоп прагне зробити ціни своєю перевагою. Для цього можна автоматизувати певні процеси в інтернет-магазині, щоб знизити накладні витрати, співпрацювати лише з офіційними дистриб'юторами, що гарантує не лише низькі закупівельні ціни, а й високу якість товару.
  • Сертифікати. Саме вони, а не запевнення продавця повинні стати свідченням того, що вся продукція в інтим-шопі є безпечною для здоров'я, не викликає алергії.
  • Асортимент. У магазині має бути присутня продукція не тільки китайських виробників, а й товари європейських та американських брендів, що добре зарекомендували себе.
  • Професійна консультація. Буде великим плюсом, якщо консультанти у секс-шопі мають профільну освіту. Це можливість зробити дійсно усвідомлену покупку, яка в свою чергу зробить ваше інтимне життя яскравішим.
  • Доставка. Вона має займати не більше 1-3 днів у будь-який регіон країни. Перевагу потрібно віддавати магазинам, які намагаються обробити та надіслати замовлення цього ж дня.
  • Повна анонімність. Інтимні таємниці – найбільші таємниці, в які мають бути присвячені лише двоє. Упаковка замовлення повинна здійснюватися у непрозорий матеріал, а у графі «вміст» має бути зазначено – «сувенір» чи «косметика».


На початок