Важливий матч у Бельгії: експерти назвали шанси Шахтаря проти Антверпена

Наступний матч Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" проведе у Бельгії, де гірники зіграють проти місцевого "Антверпена"

Важливий матч у Бельгії: експерти назвали шанси Шахтаря проти Антверпена

Розповідаємо, які шанси на успіх експерти відводять чемпіону України. 

«Антверпен» - «Шахтар»: «гірники» вважаються аутсайдерами

Матч другого туру групової стадії Ліги чемпіонів між «Антверпеном» і «Шахтарем» відбудеться 4 жовтня 2023 року Бельгії. У цьому протистоянні аналітики букмекерської контори Мелбет надають перевагу господарям поля. Зокрема, за перемогу «Антверпена» виставлений коефіцієнт 1,90, що складає більше 50% вірогідності. Поставити на нічию компанія пропонує за 3,90, а перемога «Шахтаря» відмічена ціною 4,10. 

При цьому експерти вважають, що суперники проведуть результативну зустріч, у якій вболівальники побачать мінімум три забиті м’ячи. Ставки з такою умовою приймаються з коефіцієнтом 1,74.

«Антверпен» - «Шахтар»: стартові невдачі команд

"Antwerp" - "Shakhtar"

До очного протистояння команди підходять після стартових невдач у першому турі групової стадії Ліги чемпіонів. «Антверпен» у своєму дебютному матчі турніру відправився у столицю Каталонії, де бельгійський чемпіон отримав у свої ворота п’ять забитих голів від «Барселони» – поразка з рахунком 0:5. Підопічні Патріка ван Лувена, в свою чергу, приймали на нейтральному полі у Гамбурзі Порту. У цьому матчі футболісти Шахтаря зазнали поразки із рахунком 1:3.

«Антверпен» і «Шахтар» наразі вважаються прямими конкурентами у боротьбі за третє місце квартету Ліги чемпіонів. Нагадаємо, що дві перші команди групи виходять у раунд плей-офф турніру, третій клуб відправляється у плей-офф Ліги Європи, а остання команда рейтингу завершує виступи на європейській арені. 

Таким чином, результат матчу у Бельгії може стати визначальним у очній та заочній боротьбі Шахтаря і Антверпена. Зазначимо, що друга зустріч суперників у Гамбурзі відбудеться 28-го листопада 2023 року у рамках п’ятого туру групового раунди Ліги чемпіонів УЕФА. 



На початок