План будівництва доріг в Україні на 2024 рік

План будівництва доріг в Україні на 2024 рік

Офіційно витрат на розбудову дорожньої інфраструктури в бюджеті країни на 2024 рік не передбачено. Проте, це не означає, що не будуватимуться нові необхідні шляхи або не ремонтуватимуться дороги та магістралі різного призначення. Але гроші на ці інфраструктурні проекти будуть шукати у міжнародних партнерів.

Тож якщо у ваших планах на майбутнє є якісна грунтозмішувальна установка від перевіреного виробника, то ця стаття саме для вас.

Бюджет на будівництво доріг

Незважаючи на те, що бюджетом не передбачено витрат на розбудову транспортної інфраструктури, кошти на ремонт та підтримання в належному стані доріг різного значення, все ж, необхідні. Особливо, коли мова йде про прикордонні ділянки, якими рухається багато важливих для країни вантажів.

Тож, коли профільні органи звертатимуться по фінансування до партнерів, вони керуватимуться наступними критеріями:

  1. Загальний обсяг фінансування побудови або відновлення одиниці дорожньої інфраструктури.
  2. Пріоритетні проекти та регіони. Необхідно визначитися, де саме в першу чергу потребують нового дорожнього полотна.
  3. Модернізація та інновації. Наскільки можливо знизити витрати на виготовлення, транспортування та укладання асфальту за рахунок залучення високотехнологічного, екологічного обладнання.
  4. Обсяг інвестицій. Звичайно, один із ключових моментів – це можливий обсяг необхідних коштів.

Які дороги побудують в 2024

До початку повномасштабного вторгнення план “Велике будівництво” передбачав масштабну реконструкцію та розбудову існуючої інфраструктури. Після початку війни витрати на цей проект стали другорядними і основним напрямком є обороноздатність.

Проте гроші від іноземних партнерів будуть залучатися і у 2024 році саме на реконструкцію та побудову нових необхідних зв'язків. Які саме це будуть ділянки інфраструктурної мережі України стане відомо по факту у 2024 році. 

Ремонтні роботи на ділянках доріг різного значення, в тому числі міських та заміських будуть відбуватися як зазвичай. А це означає, що попит на якісну асфальтобетонну суміш, незважаючи навіть на відсутнє державне фінансування, зростатиме.

асфальтний завод

Модельний ряд грунтозмішувальних установок від українського виробника

ПрАТ Кредмаш – український виробник дорожньої та комунальної техніки з більше, ніж 50-річним досвідом роботи в цій сфері. Поєднавши досвід та новітні технології, команда підприємства створює високоефективне, продуктивне, надійне обладнання для виготовлення асфальтобетонної суміші. Флагманська модель – грунтозмішувальна установка ДС50Б.

Крім готового обладнання ви можете придбати необхідні запасні частиник, якшо вам необхідна модернізація АБЗ https://kredmash.com/ua/modernization, який вже функціонує.

Спеціалісти компанії вивчать ваше питання і нададуть рішення, яке підійде саме у вашому випадку.



На початок