Найкращі моделі верхнього одягу від світових дизайнерів

Найкращі моделі верхнього одягу від світових дизайнерів

У світі моди верхній одяг відіграє ключову роль, не лише зігріваючи, а й дозволяючи виражати індивідуальність та стиль. Модні будинки встановлюють високі стандарти при створенні верхнього одягу, надаючи чоловікам можливість створювати ефектні, модні образи.

У чому секрет популярності брендового одягу

Брендовий верхній одяг виготовляється з якісних матеріалів, таких як шерсть, кашемір, шкіра, хутро. Це забезпечує довговічність та зносостійкість виробів. За рахунок обробки тканин брендові чоловічі куртки водо- вітронепроникні.

Моделі відрізняються вишуканим дизайном, а широкий асортимент дозволяє вибрати вироби необхідного розміру, створювати стильні та елегантні образи.

Моделі Dolce&Gabbana: втілення розкоші та витонченості

Брендовий чоловічий одяг, створений італійськими дизайнерами, втілює розкішний стиль та елегантність. У колекціях модного будинку доступні вироби.

  • Пальто з кашеміру – класичний предмет гардеробу, який ніколи не виходить із моди. Класика та сучасність поєднуються у кожній моделі одягу бренду, підкреслюючи сучасний стиль.
  • Брендові чоловічі пуховики – поєднують функціональність та зручність, відрізняються лаконічним фасоном, добре захищають від вітру та холоду.
  • Куртки зі шкіри – модний та універсальний варіант верхнього одягу для осені. Куртки Dolce&Gabbana вишукані, представлені у різних розмірах та фасонах: від класичного до спортивного. Залежно від особистих уподобань можна вибрати однотонні моделі або вироби з декором: візерунками, вишивкою, аплікаціями.

У колекціях верхнього одягу бренду пропонуються моделі різних фасонів та розмірів для кожного сезону, вони легко поєднуються с діловим, класичним, кежуал гардеробом.

Одяг Polo Ralph Lauren: класика у кожній моделі

одяг ральф лорен

Американський будинок моди Поло Ральф Лорен під час створення колекцій верхнього одягу поєднує класичний стиль та американську елегантність. Моделі для чоловіків характеризується продуманим дизайном, високою якістю матеріалів та пошиття.

  • Стьобана куртка-пуховик утеплена пухом та пером, легка та компактна, одночасно дуже тепла та зручна.
  • Куртка-бомбер є символом молодіжної моди. Одяг бренду має класичний дизайн, для зручності – еластичні манжети та пояс.
  • Парка – практичний та зручний варіант верхнього одягу для зими. Моделі Polo Ralph Lauren не промокають, не продуваються вітром, презентабельно виглядають, добре поєднуються з діловим та повсякденним одягом. Моделі представлені в різних фасонах та кольорах.

Верхній одяг Balmain: унікальний стиль та дизайн

Одяг французького будинку моди Balmain відомий розкішними фасонами, презентабельністю, високою якістю. Куртки, пальто, пуховики легко поєднується з будь-яким гардеробом, ідеально підійдуть поціновувачам класики.

При створенні колекцій використовуються якісні матеріали. Вишуканий декор, монограма Balmain, вишивка або інші елементи надають виробам неповторного стилю.

Чоловіча мода змінюється. Дизайнери модних будинків щосезону радують новинками, і щоб їх придбати, не обов'язково вирушати на шопінг до інших країн. На прилавках магазинів та онлайн представлені актуальні брендові вироби у широкому асортименті, дозволяючи поповнити гардероб та висловити свій стиль.



На початок