Святковий подарунок мамі-господині та кулінарному генію

Святковий подарунок мамі-господині та кулінарному генію

Кожна мама — господиня. Але для одної — це всього лиш обовʼязкові домашні справи та турбота про близьких. Інші ж перетворюють щоденні ритуали приготування страв або прибирання в хобі. Але у будь-якому випадку питання “Чим здивувати матусю?” лишається відкритим.

Тож сьогодні ми поговоримо з вами про ідеї сюрпризів вашій найріднішій людині та оберемо кілька вдалих варіантів. Потрібні побутові дрібниці, велика кухонна техніка, речі для хорошого настрою та емоційні подарунки bodo — шукайте багато цікавого у нашій сьогоднішній підбірці.

Подарунковий сертифікат на враження для мами

Можливо ви помітили, що часто дарувальники відходять від матеріальних презентів і віддають перевагу новим емоціям. В нашій країні це теж входить в практику, і допомагає цьому інтернет-магазин вражень bodo. На сайті магазину ви знайдете каталог вражень сестрі, коханому чоловіку та дружині, і навіть колегам по роботі. Для матусі-господині вони також мають дещо особливе:

  • Майстер-клас капкейків. Подаруйте винуватиці свята можливість відвідати кулінарну школу й навчитися готувати справжні американські кекси. Під час заняття вона приготує капкейки з шоколадним брауні та маскарпоне, полуничним кремом, а також 2 види французьких макарунів. У скарбничці кулінарних навичок буде хороше поповнення!
  • Екскурсія на равликову ферму з дегустацією. Прогулятися територією, дізнатися цікаве про історію та особливості вирощування равликів, їх види та приготування — це буде незабутній день. Також мама продегустує приготовані равлики, отримає цікавий досвід та враження.

Більше вражень знайдете на офіційному сайті bodo.

Кухонна техніка для мами — обираємо надійних помічників

кухонна техніка

Насправді приділяти достатню увагу приготуванню смачних страв до сімейного столу, а також дотримуватися порядку в домі — дуже важка справа. У кожної господині мають бути свої секрети, які допомагають берегти їй час та сили. А криється він в побутовій техніці.

  • Робот-пилосос — працює, поки жінка відпочиває або займається іншими справами. Є моделі, які прибирають лише сміття з підлоги, але ми пропонуємо обрати з функцією миття.
  • Посудомийна машина — одна з найнеобхідніших речей у великій сімʼї, головна функція якої зрозуміла з назви. Виробники пропонують стаціонарні та вбудовані моделі, які можна монтувати під фасад кухні.
  • Техніка для приготування їжі: кухонний електричний гриль, мультиварка, пароварка, кухонний комбайн тощо — речі, які допоможуть маминим стравам вийти на новий рівень і економлять багато часу.

Обирайте такий презент, спираючись найперше на потреби господині та свої фінансові можливості.

Потрібні кухонні та побутові дрібниці

  • Кухонні ваги — ідеальний спосіб відміряти потрібну вагу інгредієнта, а не рахувати все в “столовій ложці”. Особливо необхідний пристрій в кондитерській справі.
  • Пароочисник для мікрохвильовки — елементарна річ, яка працює за принципом “просто додай води та постав у мікрохвильовку на кілька хвилин”. Допомагають з легкістю видаляти бруд.
  • Набір кухонних дощечок для нарізки не лише необхідність, а й чудовий інтерʼєрний акцент на кухні.

Обирайте найнеобхідніше і полегшуйте виконання щоденних господарських клопотів своїй матусі.



На початок