Як обрати професійну машинку для стрижки собак: поради експертів

Як обрати професійну машинку для стрижки собак: поради експертів

Як для грумерів, так і для власників собак актуальним є вибір професійної машинки для стрижки шерсті. Цей пристрій значно полегшує догляд за хвостатими улюбленцями, який необхідно проводити постійно з певною періодичністю. Тож у цій статті розглянемо, як правильно вибрати такий важливий грумерський інструмент. А придбати надійну професійну машинку для стрижки собак можна у магазині Profi-perukar за посиланням https://profi-perukar.com.ua/mashynky-dlia-stryzhky-sobak/.

На що звернути увагу під час вибору машинки для грумінгу?

  1. Потужність. Прилади великої потужності від 24 до 45 Вт є високопродуктивними і легко справляються з густою, заплутаною шерстю. Якщо ж потужність становить 10-17 Вт, то машинка підійде для дрібних і середніх порід тварин.
  2. Комплектація. Якщо пристрій купується для використання вдома, то базова кількість насадок буде достатньою. Для стрижок собак в салоні потрібно вибирати моделі зі змінними ножами і додатковими насадками. Це обумовлено різноманітністю порід тварин, з якими працює майстер, і необхідністю створювати різні форми.
  3. Тип живлення. Професійні машинки для стрижки собак можуть бути акумуляторними, мережевими або комбінованими. Кожен вид має свої переваги використання: мережеві - доступні за ціною, проте радіус дії обмежений довжиною дрота; акумуляторні - маневрені та легкі, але слід звертати увагу на ємність батареї, яка повинна бути високою, щоб забезпечити необхідну продуктивність; комбіновані - це найкращий, але і найбільш дорогий варіант, проте ціна повністю виправдана зручністю.
  4. Мотор. Рекомендуємо звернути увагу на маятникові та роторні двигуни. Такі варіанти тихі та менше нервують тварину.
  5. Ергономіка корпусу. Для професійного грумера важливо обирати пристрій з урахуванням ваги і дизайну корпусу, щоб уникнути втоми рук.
  6. Бренд. Віддавайте перевагу виробникам, які мають хорошу репутацію на ринку грумерських інструментів.
  7. Наявність гарантії. Професійну техніку необхідно купувати у офіційних представників, оскільки вони забезпечують гарантійне обслуговування, і ви не матимете зайвого клопоту.

У підсумку варто зазначити, що до покупки машинки для стрижки собак необхідно підходити відповідально. Важливо уважно читати описи товарів, ознайомлюватися з відгуками та не нехтувати консультаціями спеціалістів, якщо такі надаються в магазині.



На початок