Weber – нові можливості у світі кулінарії

Weber – нові можливості у світі кулінарії

Для приготування соковитого стейка рівня просмажування medium або well done не тільки важливо вибрати правильну частину яловичини, але й особливу увагу приділити аксесуарам. Чудовий вибір – бренд Weber. Наприклад, використовуючи термометр для м’яса можна точно визначити ступінь прожарки та довести його до бажаного рівня.

В інтернет-магазині Grill Shop ви знайдете широкий вибір інструментів та аксесуарів Weber, потрібних для приготування фантастичних страв на грилі.

Різноманіття аксесуарів від Weber

Грилі Weber славляться довговічністю матеріалів, завдяки чому чудово розподіляється й утримується тепло, забезпечуючи рівномірне приготування їжі. Але щоб ваш вірний помічник продовжував працювати довгі роки, треба правильно доглядати за ним як всередині, так і зовні. Стануть у пригоді незамінні аксесуари для гриля та барбекю від Weber, які можна замовити на сайті інтернет-магазину Grill Shop. Вони допоможуть вам:

  • Підтримувати гриль у бездоганному стані. Це щітки, скрабери, високоефективні засоби для очищення, ємності для жиру, захисні чохли.
  • Готувати з комфортом і задоволенням. Пригодяться вертели, лопатки, щипці, ножі, розділювальні дощечки, термометри, рукавички, розроблені з урахуванням ергономіки.
  • Розширити кулінарні горизонти. Бренд випускає каміни для піци, керамічний посуд, планчі та деко, коптильні, преси для гамбургерів – усе, що потрібно для реалізації найсміливіших кулінарних ідей.
  • Створити затишну атмосферу. В асортименті є підставки для грилів, полиці, бокові столики, підсвічування – «Вебер» надає вам усе для комфортного відпочинку на свіжому повітрі.

З аксесуарами Weber ви легко можете приготувати піцу, шашлик і люля-кебаб на спеціальних широких шпажках, також можете запекти курча на ростері, приготувати баранчика, копчений брискет або соковиті ребра.

Чому вибирають інтернет магазин Grill Shop?

Широкий асортимент Grill Shop дає змогу приготувати ідеальні страви на грилі завдяки високій якості продукції від провідних світових виробників, таких як Weber, Broil King, Char-Broil тощо. А низькі ціни на грилі й аксесуари роблять грилінг доступним для кожного.

При оформленні замовлень в інтернет-магазині Grill Shop ви можете бути впевнені у високій якості й оригінальності товарів. Досвідчені менеджери проконсультують вас щодо підбору якісного обладнання та аксесуарів від торгової марки Weber. Придбаний товар буде доставлений компаніями «Нова пошта» чи «Укрпошта». Передбачена післяплата. Вдосконалюйте свій гриль разом із аксесуарами Weber!



На початок