Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності (далі – Політика)

Управління Інтернет-порталом «Бердянськ 24» (https://www.brd24.com/) (надалі – Сайт) здійснюється фізичною особою-підприємцем Швець Віталій Васильович (далі – Правовласник).

Правовласник залишає за собою право змінювати Політику в будь-який час, оновлюючи її та публікуючи її актуальну редакцію на Сайті. Користуючись Сайтом, у тому числі – після внесення змін в Політику, ви автоматично берете на себе юридичне зобов'язання дотримуватися її актуальних умов.

З огляду на те, що Сайт не призначений для неповнолітніх осіб, Правовласник наполегливо звертається до їх батьків із закликом пояснити своїм дітям про важливість безпеки в Інтернеті.

 

Використання персональних даних в роботі Сайта

Персональні дані – це сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути ідентифікована при відвідуванні Сайту.

На Сайті передбачено можливість авторизації відвідувачів за допомогою таких соціальних мереж, як Facebook, Twitter, що передбачає собою необхідність введення наступних даних: ім'я, прізвище, адреса електронної пошти, особистий пароль. При відвідуванні Сайту та авторизації на ньому Користувач надає згоду Правовласнику на збір, обробку та зберігання своїх персональних даних.

Правовласник залишає за собою право збирати відомості про відвідування Сайту, а саме – інформацію про під'єднання до Інтернету, трафік та тривалість роботи Користувача в мережі Інтернет.

Дані про відвідування Сайту, в тому числі і персональні, використовуються для покращення зручності користування Сайтом в майбутньому, аналізу відвідувань та поведінки Користувачів при здійсненні Правовласником редакторської політики та для роботи з контрагентами в сфері реклами.

Персональні дані на Сайті використовуються та обробляються відповідно до Конституції України, Закону України «Про захист персональних даних», інших законів України, конвенцій (угод) ратифікованих Верховною Радою України, внутрішніх документів Правовласника.

Персональні дані зберігаються на строк не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.

Правовласник не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої, діючим законодавством України встановлені певні обмеження та вимоги.

 

Файли Сookie у роботі Сайту

Cookie – це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру і зберігаються на пристрої Користувача.

Задля покращення зручності відвідування Сайту для Користувачів, Правовласник збирає невелику частину інформації, відправленої з вашого браузера, а саме – так звані файли Сookie.

Правовласник у роботі Сайту користується послугами, які є власністю інших сторонніх компаній, таких як Facebook, Twitter, Alphabet Inc.та інші. Ці компанії можуть використовувати файли Cookie на пристрої Користувача, під час роботи на Сайті. Сайт не може вплинути на роботу файлів Cookie, які використовуються цими сервісами.

Усі необхідні відомості про використання файлів Cookie цими сервісами можна дізнатися за наступними посиланнями:

Facebook – https://www.facebook.com/policies/cookies/

Twitter – https://help.twitter.com/ru/rules-and-policies/twitter-cookies

Google Analytics – http://www.google.com/analytics/terms/ru.html.

Якщо Користувач не бажає надсилати файли Сookie, він може скористатись відповідною опцією у налаштування свого браузера. Втім, Користувач має взяти до уваги, що відключення функції відправки файлів Сookie може обмежити певні можливості використання Сайту.

 

Взаємодія Сайту зі сторонніми ресурсами

При використанні Сайту, на його сторінках можуть бути присутні коди інших інтернет-ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет-ресурси і треті особи отримують ваші дані про відвідання Сайту, а також іншу інформацію, яку передає ваш браузер.

Такими інтернет-ресурсами можуть бути: системи показу рекламних банерів (Google AdSense та ін.), плагіни соцмереж (Facebook, Twitter) тощо.

Дані, отримані від сторонніх сервісів Правовласник не зберігає і не обробляє. У випадку якщо Користувач не бажає, щоб вищезазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, він може за власним бажанням вийти зі свого акаунта чи профіля, очистити файли Сookie у своєму браузері.

На Сайті також можуть бути посилання на інші веб-сайти. При переході за посиланням на інші веб-сайти – дія цієї Політики на подібні сайти не поширюється.

 

Захист та умови доступу до персональних даних

Правовласник використовує загальноприйняті стандарти захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Правовласник вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації Користувачів. Однак, Правовласник не може гарантувати її абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами безпосереднього впливу Правовласника.

Правовласник надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим особам, які надали згоду на забезпечення конфіденційності наданої інформації та даних, і коли така передача є вимогою діючого законодавства України.

Доступ Користувача до даних про себе на Сайті здійснюється за відповідною вимогою до Правовласника та безоплатно.

 

Інформація про Правовласника

Правовласник – фізична особа-підприємець Швець Віталій Васильович, який діє на підставі запису в «Єдиному державному реєстрі осіб-підприємців та громадських формувань» від 15.02.2007р., № 2 099 000 0000 011039.

ЕДРПОУ/ІПН: 3090522570.

Є платником єдиного податку третьої категорії (без ПДВ)

Свідоцтво про держреєстрацію ЗМІ: серія 33 № 1211-486-Р від 18.04.2016 року

Тел. +38 (050) 725-73-76, +38 (096) 657-43-57

E-mail: info@brd24.com, sales@brd.ua, brdua.brd24@gmail.com

Адреса: 71112, м. Бердянськ, пр-т Праці 39/14 (вхід з подвір’я, 1-й під'їзд, 1-й поверх, офіс 1а).

Ближайшие события
Космос Filmax афиша с 23 по 29 сентября
Космос Filmax афиша с 23 по 29 сентября

 23 - 29 сентября

 с 10:00 до 21:20

 Кинотеатр «Космос» (п-т Азовский, 35/2)

от 60 до 70 UAH

Блокбастер - афиша с 23 по 29 сентября
Блокбастер - афиша с 23 по 29 сентября

 23 - 29 сентября

 с 10 до 22

 Блокбастер АМСТОР (ул. Консульская, 75 з)

40 UAH

Велоспорт
Велоспорт

 18 сентября - 03 октября

Подробная афиша

На верх