Бердянська мерія в минулому році роздала підрядів на 27 мільйонів фірмам, які не відповідали вимогам

Бердянськ 24
19.02.2016 · 09:46 · переглядів - 1179

Прокуратура розслідує справу про внесення працівниками Управління капітального будівництва  виконкому Бердянської міськради недостовірних відомостей про учасників конкурсних торгів.

Бердянська мерія в минулому році роздала підрядів на 27 мільйонів фірмам, які не відповідали вимогам

Про це йдеться в ухвалі Бердянського міськрайонного суду від 28 січня. Згідно матеріалів, Управління капітального будівництва реконструкції та технічного нагляду виконавчого комітету Бердянської міської ради впродовж 2015 року провело ряд закупівель, за результатами яких переможцями обрали фірми, які не відповідали вимогам законодавства про держзакупівлі та документації конкурсних торгів.

Таким чином, посадові особи Управління капітального будівництва реконструкції та технічного нагляду виконавчого комітету Бердянської міської ради до протоколів комітету з конкурсних торгів внесли недостовірні відомості про відповідність учасників кваліфікаційним критеріям.

Виходячи з цього, у суді слідчі просили надати тимчасовий доступ до документації відповідних торгів та договорів, на що отримали згоду.

В кримінальному провадженні мова йде про невідповідність умовам торгів наступних підрядників:

Об’єкт Підрядник Сума
Капітальний ремонт бульвару Гайдара м. Бердянськ ПП “Спецбудмонтаж 111” 9,47 млн. грн.
Будівництво міні котельні ЗОШ №13 по вул. Фестивальна, 58/38, м. Бердянськ Запорізької області ТОВ “ТЕХЕКС-ГАЗ” 3,7 млн. грн.
Технічне переоснащення системи гарячого водопостачання ДНЗ №37 по вул. Верещагіна, 6, м. Бердянськ Запорізької області ТОВ “Он Лайн Азов-Юг” 3,38 млн. грн.
Капітальний ремонт покрівлі ЗОШ №11 б. Гайдара, 9 в м. Бердянськ Запорізької області ТОВ “Он Лайн Азов-Юг” 2,28 млн. грн.
Капітальний ремонт будівлі ДНЗ №39 по вул. Шаумяна, 12а м. Бердянськ Запорізької області ТОВ “Он Лайн Азов-Юг” 2,9 млн. грн.
Капітальний ремонт сантехнічних мереж ДНЗ № 35 по вул. Маяковського, 27а, м. Бердянськ Запорізької області ТОВ “Он Лайн Азов-Юг” 1,19 млн. грн.
Капітальний ремонт приміщень по вул. Приазовській, 124 м. Бердянськ Запорізької області ТОВ “Стройуніверсал 2012” 1,54 млн. грн.
Капітальний ремонт будівлі Гімназії №3 по вул. Потійській, 13 м. Бердянськ Запорізької області ТОВ “Стройуніверсал 2012” 2,5 млн. грн.

ТОВ “Стройуніверсал 2012” належить колишньому депутату Бердянської міськради Василю Бокочу. В 2010 році він обирався від партії “Русь”.

“Он Лайн Азов-Юг” належить Владиславу і Тетяні Андрєєвим. Владислав Андрєєв був співвласником і директором ТОВ “Он Лайн Азов”, яке вже ліквідоване. В якості директора цієї фірми Андрєєва судили за вимагання хабаря, але звільнили від відповідальності за амністією.

“Спецбудмонтаж 111” зі статутним фондом в 1000 гривень зареєстроване в селі Чорнолізці Івано-Франківської області на Миколу Мельника. Представником фірми в Бердянську був Дегтярьов Андрій Анатолійович. Потенційно, його батько Анатолій Дегтярьов довгий час керував  “АзовЕкспресбуд” нині вже колишнього депутата Віктора Гречки.

“Техекс-газ” контролюється Юзефом Броневським. У 2005 році він балотувався до парламенту по спискам “Опозиційного блоку НЕ ТАК!”;  згадувався у ЗМІ як радник вже колишнього міністра регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ України Анатолія Близнюка; був радником з питань ЖКГ Харківської ОДА і бізнес-партнером заступника начальника Департаменту економіки та комунального майна Харківської міськради Якова Мусієнка. До того ж в 2012 році Броневського нагородили почесною грамотою міського голови Бердянська за “високий професіоналізм, активну участь у реконструкції теплового пункту з улаштуванням міні-котельні будівлі по Мелітопольському шосе, 27”.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 28 березень, четвер 2024
вчора, 27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок