Попередження мешканців Бердянську про наближення різкого погіршення погодних умов

Бердянськ 24
11.12.2012 · 16:45 · переглядів - 2862

Шановні мешканці міста та району!

Попередження мешканців Бердянську про наближення різкого погіршення погодних умов

зима в БердянскеВідділ з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та охорони праці виконкому Бердянської міської ради попереджує всіх мешканців про наближення різкого погіршення погодних умов.

Згідно прогнозу метеослужб вже з четверга на п’ятницю очікується різке погіршення погодних умов з посиленням вітру, дощем з мокрим снігом та ожеледицею, пониження температури повітря. Тож не будьте байдужими до власного життя та безпеки оточуючих. Дотримуйтесь правил безпеки при пересуванні вулицями міста. Проведіть інструктажі дітям, щоб вони суворо дотримувались Правил дорожнього руху, не доторкались до оголених проводів, які можуть траплятись на шляху. Виходячи на вулицю, взувайте взуття із стійкою підошвою, не підходьте до хитких дерев, не ходіть попід стріхою.

Прохання до автомобілістів без великої потреби не виїжджати на дорогу, якомога швидше замінити літню гуму на зимову і лише з добрим протектором, бо якщо гума і зимова, а протектор зношений, то не слід чекати ефективної роботи від такої гуми.

Вирушаючи на автомобілі в дорогу не забудьте ще раз перевірити його технічний стан, особливо роботу гальм, світлових приладів, склоочисників та наявність омиваючої рідини в бачку.

Якщо виникла термінова потреба виїзду, щоб забезпечити безпеку в дорозі, не забудьте покласти в багажник ліхтарик, лопату, буксирний фал та мішечок з піском. В дорозі все може статися.

При виїзді за межі міста та в далеку дорогу обов’язково візьміть з собою харчі та термос з гарячим напоєм. Не забудьте укомплектувати свій автомобіль сірниками та покласти в речовий ящик пару великих свічок (якщо автомобіль зненацька заглохне в дорозі то можна буде хоч якось зігріти руки в салоні), але й про рукавички не забувайте.

При виникненні в дорозі надзвичайної ситуації (автомобіль застряв або його замело), або ви стали свідком якоїсь пригоди – терміново телефонуйте на номери екстреного виклику 101 або 102 та дайте свої координати. Вам обов’язково допоможуть!

Відділ з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та охорони праці бажає всім учасникам дорожнього руху безпечної дороги та закликає бути обачливими, з повагою відноситися до інших учасників руху. Якщо вам стало відомо про надзвичайну пригоду в місті, дорога сильно засніжена або покрита ожеледдю та не посипана, то проінформуйте про це оперативного чергового відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та охорони праці виконкому за телефонами: 3-33-55 або 3-55-27.

Безпечної Вам дороги!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок