Леонід Цай: для Бердянська вихід у Фінал чотирьох – уже досягнення

Бердянськ 24
06.03.2016 · 10:42 · переглядів - 984

5-6 березня в столиці будуть зіграні матчі Фіналу чотирьох Кубка України серед жіночих команд. Очікуваннями від цих поєдинків поділився тренер бердянської команди ДЮСШ-БДПУ Леонід Цай.

Леонід Цай: для Бердянська вихід у Фінал чотирьох – уже досягнення

- Ви будете боротися за вихід у фінал з командою Інтерхім-СДЮСШОР, як оцінюєте своїх суперників?

- Інтерхім, на сьогоднішній день, є найсильнішою командою України, але ми звичайно готуємося до гри. Тренувальний процес відбувається незалежно від того, з ким ми будемо грати. Знаєте, є така приказка: "Суперників не обирають". З ким випало, з тим будемо і грати.

- Як проходить підготовка до вирішального матчу?

- Тренування відбуваються у звичайному режимі. У нас зараз дуже напружений графік, кожну суботу і неділю ми граємо. На відміну, від одеської та київської команди, граємо по дві гри. Важко звичайно, але ми самі так вирішили, у зв’язку з скрутним фінансовим становищем.

- Чи змінився у вас склад учасників, на кого з команди розраховуєте найбільше?

- У нас залишилося 9 чоловік у команді, ми всі приїдемо, і всі будемо грати. Наразі можу виділити два лідери у команді, це Яцковець і капітан команди – Половинка. Вони у нас провідні гравці, підтягують всіх за собою. Якби у нас була хоча б половина команди, таких як ці дівчата, я б вам сказав тоді все по іншому, що ми розраховуємо на перемогу.

- Тобто, зараз ви не думаєте про перемогу, а головне участь у фіналі чотирьох?

- Виграти розраховують всі, але потрібно дивитися на речі реально. На сьогоднішній день, Одеса, на мою думку, це найкращий колектив. Найкращі гравці країни зібрані саме там, і ми з ними за складом учасників поки що змагатися не можемо. Сама подія для нашої команди, вихід у Фінал чотирьох – це вже велике досягнення. За всю історію існування клубу, ми вдруге потрапляємо у фінал. Тому, вважаємо, що недаремно грали у цьому сезоні. Це успіх!




Останні новини Бердянська
сьогодні, 4 травень, субота 2024
вчора, 3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024
30 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок