Засудженим Бердянської виправної колонії (№77) організували екскурсію містом

Бердянськ 24
04.05.2016 · 10:51 · переглядів - 2062

30 квітня 2016 року засудженим дільниці соціальної реабілітації Бердянської колонії (№77) організували прогулянку по визначних пам'ятках міста Бердянськ.

Засудженим Бердянської виправної колонії (№77) організували екскурсію містом

Засуджених супроводжували співробітники виправної установи, які ознайомили хлопців з історією міста Бердянська, показали пам'ятки розташовані поблизу Набережної.

Даний захід було приурочено до травневих свят і стало приємним сюрпризом. Хлопці змогли побачити велику кількість пам'ятників: бичку-годувальнику, сантехніку Михайлу, соняшнику, торпедному кораблю і багато іншого. Змусила замислитися скульптура «Жаба, яка душить» з підписом «Заздрість - порок». Багато лавок на набережній Бердянська оформлені у вигляді тварин, що приємно порадувало засуджених. Під час всього заходу відчувався радісний настрій хлопців і відпочинок від повсякденних буднів.

«Прогулянка засуджених, в черговий раз дозволила усвідомити їм те, як важливо знайти своє місце в житті і чи варто ризикувати майбутнім заради порушення закону», - зазначив заступник начальника установи майор внутрішньої служби Сергій Чуваков.




Останні новини Бердянська
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок