В Бердянському прикордонному загоні продовжується активна робота направлена на протидію зловживанням серед персоналу.

Бердянськ 24
10.05.2016 · 09:18 · переглядів - 1032

У зв’язку з збільшенням пасажиропотоку на пропускному пункті КПВВ «Чонгар» на вихідні та святкові дні збільшено кількість прикордонних нарядів в КПВВ «Чонгар», що дало змогу прискорити роботу пункту пропуску.

В Бердянському прикордонному загоні продовжується активна робота направлена на протидію зловживанням серед персоналу.

 Черги виникали внаслідок повільного оформлення пасажирів та транспортних засобів зі сторони тимчасово окупованої території А.Р.Крим.

В Бердянському прикордонному загоні продовжується активна робота направлена на протидію зловживанням серед персоналу. Зазначена діяльність, дає свої позитивні результати.

Так, лише за добу 09 травня прикордонники Бердянського прикордонного загону на КПВВ «Чонгар» припинили три випадки отримання неправомірної вигоди. Персонал що відмовився від хабаря заохочено преміями керівництвом прикордонного загону  За даним фактом прикордонники проінформували співробітників Національної поліції.

Державна прикордонна служба звертається до громадян, які перетинають державний кордон та адміністративну межу, не вкладати сторонні речі у паспортні документи та не намагатися у будь-якій формі, у тому числі шляхом пропонування коштів, вплинути на прийняття правового рішення прикордонниками. 

Прес-служба Бердянського прикордонного загону




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок