Загублений автомобіль і вкрадений шість років тому мобільник в кримінальній хроніці дільничного інспектора

Бердянськ 24
10.05.2016 · 17:57 · переглядів - 1563

Коли у дільничного інспектора налагоджені добрі стосунки з громадськістю на обслуговуємій території, то і службу нести легше, і профілактична робота дає результати.

Загублений автомобіль і вкрадений шість років тому мобільник в кримінальній хроніці дільничного інспектора

Так до молодого дільничного інспектора Михайла Сичова підійшла місцева жителька, 1963 року народження, і повідомила, що у дворі багатоквартирного дому по Мелітопольському Шосе 83, вже близько доби стоїть невідомий автомобіль. Дільничний оглянув автомобіль і виявив, що той мало того, що не замкнений, а ще і з ключами, і з повним набором документів. Але встановити особу власника – 1968 року народження, було пів справи. Чоловік вперто доводив, що його автомобіль в гаражі. Лише через декілька годин, які співробітник поліції провів біля транспортного засобу, охороняючи його, все ж таки вдалося переконати власника (а для цього залучили і його батька) приїхати і забрати свій автомобіль. Ось до чого може привести зловживання алкоголем.  Ну а жінці, яка проявили громадську свідомість і попередила можливе розукомплектування чужої власності, велика подяка.

На жаль, громадяни контактують з співробітниками поліції, здебільшого, в не самі щасливі моменти свого життя. Тим приємніше робити їм невеличкі сюрпризи.

Співробітники поліції, наприкінці квітня, проводили санкціонований обшук у квартирі по вул. Північна. І крім 13 паперових згортка з «марихуаною» виявили і вилучили у власника, 1984 року народження, мобільний телефон «Nokia», документи, на який, були відсутні. Дільничний інспектор поліції Тетяна Коваль з’ясувала, що він числиться в базі втрачених речей ще з … 2010 року. Молода дівчина – власниця, встигла стати повнолітньою, вийти заміж, змінити прізвище. Але це не завадило старшому дільничному інспектору Володимиру Головко, який обслуговує центральну частину міста і де саме сталася втрата, встановити її особу (правда це вдалося теж тільки через матір заявниці) і повернути річ законній власниці.

Будьте пильними. На жаль, закон, який би дозволяв власнику, при наявності документів звісно, блокувати вкрадений (втрачений) телефон, поки не прийнятий. Тому мобільні телефони продовжують знаходитися в групі ризику.




Останні новини Бердянська
вчора, 14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024
11 травень, субота 2024
10 травень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок