Затримали викрадача автомобіля в районі АКЗ

Бердянськ 24
11.05.2016 · 13:06 · переглядів - 1673

Дільничні інспектори міліції Олександр Парсов, Андрій Кучма і Дмитро Бондаренко «по гарячому», затримали викрадача автомобіля в районі АКЗ

Затримали викрадача автомобіля в районі АКЗ

Близько 16 години до чергової частини звернувся мешканець пр. Фруктового, 1954 року народження, із заявою, що невідомі угнали автомобіль марки ВАЗ-2104, припаркованний по вул. Верещагіна. 

Так сталося, що місцеві дільничні офіцери поліції звернули увагу на цей автомобіль, який рухався на великій швидкості, ще до подачі заяви. Але на той момент не знали, що за кермом злодій. Знаючи напрямок, попутно отримуючи інформацію від громадян вони, в невдовзі, натрапили на покинутий автомобіль. А незабаром, в цьому ж районі, затримали і «водія», 1997 року народження, раніше засудженого за аналогічні і інші злочини. «Хотів покататися», а машину покинув, тому що зламав коробку передач, перед цим пом’явши кузов. Наразі він затриманий і знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Бердянського відділу поліції. Його чекає відповідальність за ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України, санкція за якою до десяти років позбавлення волі. Заради справедливості хочу відзначити, що власник автомобіля сам сприяв скоєнню злочину, залишивши автомобіль незамкненим та ще й з ключами у замку. Не робіть таких помилок.

А ось жителю вул. Довганюка 93, 1954 року народження, власнику автомобіля ВАЗ – 2115, зеленого кольору, д/н АР7984ВІ, повезло менше. Сьогодні, близько 4 ранку він вийшов у двір, щоб відключити сигналізацію, так як вона постійно спрацьовувала із-за сильного дощу. Але, як виявилося, відключати було вже нема чого – автомобіля не було. Прохання, якщо комусь щось відомо про дану подію, звернутися до Бердянського відділу поліції зручним для вас способом.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 15 травень, середа 2024
вчора, 14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024
11 травень, субота 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок