Нардеп Игорь Артюшенко объявил войну прокурору Шацкому

Бердянськ 24
22.07.2016 · 15:20 · переглядів - 825

Запорожский народный депутат Игорь Артюшенко (БПП-«Солидарность») объявляет войну прокурору области Александру Шацкому.

Нардеп Игорь Артюшенко объявил войну прокурору Шацкому

Нардеп перечислил громкие дела, которые были «слиты» прокуратурой области: коррупция при бывшем городском голове Александре Сине, преступления «анисимовских», кровавый разгон запорожского Евромайдана 26 января 2014 года, схемы вымывания денег из бюджетов и так далее.

«Прокурор области своей деятельностью в одних случаях и бездеятельностью в других делает всё для для того, чтобы Запорожье затопил террор и никто не понёс за это ответственность», — отметил Артюшенко. Также он подчеркнул, что если сделает всё для того, чтобы Шацкий лишился должности и понёс ответственность за свои действия. Для этого Артюшенко пообещал поднять этот вопрос на личной встрече с Генеральным прокурором Юрием Луценко и Президентом Украины Петром Порошенко, если Шацкого не снимут в ближайшее время:

Так, мене це задовбало.

Прокурор Шацький каже, що наша область стала кублом криміналітету. Нажаль, це факт. У нас стріляють з гранатометів. У нас підпалюють автівки. У нас б’ють журналістів. У нас катастрофічно росте злочинність.

І за цей “бєспрєдєл” не покарано жодної людини, яка має хоч якісь гроші та вплив! Де Сін, який знищив ЖКГ міста і до якого стікалися “потоки” грошей с кожного комунального підприємства? Вдома, а не під слідством! Де Межейко, який залив кров’ю сніг на головній площі міста? Вдома, із умовним строком! Ще й медальки отримує і з таким підходом скоро стане “Героєм Революції”.

Де всі ті зрадники, антимайданівці, титушки, терористи, корупціонери, які залякували Запоріжжя при Анісімові, які грабували місто та область, які будували схеми, били людей? Де вони всі? Де завгодно, тільки не на зонах!

Бо облпрокуратура тільки і робила, що закривала відкриті кримінальні справи замість того, щоб закривати злочинців.

І хто ж у цьому винен? На думку Шацького – всі, окрім нього! Винні нардепи, винні губернатори, винні реформатори з Грузії, всі винні – тільки, бл@ть, прокурор області не винний!!! Людина, яка зобов’язана карати винних та захищати закон та порядок, не вважає себе відповідальним за страшний розгул криміналу в Запоріжжі!..
Отже, я офіційно проголошую війну прокурору Шацькому. Точніше, не війну, а продовжую антитерористичну операцію )

Бо Шацький, своєю діяльністю в одних випадках і злочинною бездіяльністю в інших, робить все для того, щоб Запоріжжя затопив терор і нікого не було покарано.

Я зроблю все, щоб Шацький у найкоротший термін пішов у відставку. Я зроблю все, щоб він поніс відповідальність за все, що він накоїв. Я зроблю все, щоб його місце зайняла нормальна людина, яка може відрізнити чорне від білого. Обіцяю, що якщо Шацького не знімуть у найкоротший термін, я особисто піду на зустріч до Генерального прокурора та Президента України.

Це більше не може продовжуватись. Не може.

Досить.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок