«Наркотики на замовлення»

По матеріалам Пресс-служба полиции
18.10.2016 · 11:38 · переглядів - 1449

Співробітники сектору Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції звернули увагу на нові, не характерні для міста психотропні речовини – «фен», «марки», «гриби» та інші, які з’явилися в Бердянську.

«Наркотики на замовлення»

Співробітники сектору по обслуговуванню Бердянської оперативної зони управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України – старший Дмитро Циганок, звернули увагу на нові, не характерні для міста психотропні речовини – «фен» (амфетамін для вдихання ), «марки»( ЛСД- пластинка кладеться під язик), «гриби»( дійсно гриби після яких настає галюциногенний ефект) та інші, які з’явилися в Бердянську. «Потягнувши» за кінець – безпосередніх споживачів «дурі», за допомогою колег із Запорізького управління вийшли на регіонального дилера. 36-ти річний мешканець обласного центру, до речі раніше не судимий, налагодив через інтернет-магазин, зареєстрований у США, розповсюдження сильнодіючих психотропних препаратів, курильних сумішей, марихуани – тобто, отримавши оплату(через «Easy Pay»), пересилав поштовою службою доставки «товар» замовнику, як в наше місто так і в інші регіони (Київ, Харків, Суми, Дніпро, Одеса, Кривий Ріг, Маріуполь та інші). Саме під час чергової відсилки, прямо на «пошті», він і був затриманий. А в ході санкціонованого судом обшуку у нього, на спеціально орендованій квартирі, працівники поліції виявили і вилучили: розфасовані психотропні речовини (характер і точну кількість встановить експертиза), обладнання для «лабораторії», кастет, телескопічну металеву палицю ( теж направлені на перевірку на відношення до «холодної» зброї), велику кількість печаток, бланків, ряд підробних паспортів громадянина України, а також паспорт громадянина іноземної держави, з його фото, але на інші прізвища.

По даному факту розпочато кримінальне провадження. І, якщо, його провину доведуть по всіх пунктах обвинувачення, на нього чекає відповідальність у вигляді позбавлення волі терміном до 8-ми років.




Останні новини Бердянська
вчора, 5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок