Криминальная сводка за понедельник, 17 октября

По матеріалам Пресс-служба полиции
18.10.2016 · 14:01 · переглядів - 1254

Нарядами керував старший інспектор Дмитро Калініченко. В принципі, 43 зареєстрованих звернень громадян для Бердянська, можна сказати, «мертвий» сезон.

Криминальная сводка за понедельник, 17 октября

Але сталися 2-а зухвалих кримінальних правопорушення, на які треба звернути свою увагу і, при можливості, надати інформацію поліції.

Так, вчора на 18-у годину звернулася місцева жителька, 1941 року народження, що близько 16:30, невідомий у 4 –му під’їзді будинку за місцем мешкання, вул. М.Шоссе, 97, шляхом ривку заволодів її сумочкою, в якій знаходилися документи, гаманець зі 100 грн., після чого втік у невідомому напрямку. Жіночка не постраждала, але до поліції звернулася через годину після події. На розшук злочинця – чоловіка років 45, худорлявої тілобудови, зріст близько 180 см., був одягнений у чорну куртку і спортивні штани, орієнтовано особовий склад відділу. Просимо відгукнутися можливих свідків. Крім того нагадуємо, що в цілях безпеки, не рекомендується заходити до під’їздів, коли там хтось є з незнайомих, зайшов перед вами або йде слідом. У разі потрапляння в таку ситуацію постарайтеся невідкладно повідомити співробітників поліції у зручний для вас посіб.

Інформація і про не менш зухвалу крадіжку надійшла до чергової частини сьогодні о 3:30 ранку. Поки не встановленні злодії в період з 2:30 до 3-ї години, пошкодивши вікно магазину по пр. Азовському, 43, проникли у середину і винесли вироби (дублянки) із хутра – сума збитків встановлюється. Про це повідомили співробітники приватної охоронної фірми, які здійснюють обслуговування об’єкта і прибули на спрацювання сигналізації, але злодіїв уже не було. Відпрацювання району співробітниками Бердянського відділу поліції теж не принесло результатів, - годинна фора у часі для професійних злодіїв це забагато. А про поміркований підхід до «справи» свідчить те, що зловмисники, ймовірно, для маскування гуркоту від розбитого скла, використали феєрверк, який чули мешканці будинку і залишки, якого, були знайдені на місці злочину співробітниками чергової слідчо-оперативної групи. І це не перша крадіжка з цієї о ї торгівельної точки.. Також просимо відгукнутися ймовірних свідків. Ну, а власників подібних закладів просимо вжити всі можливі засоби для збереження вашого ж майна.

На сьогодні це все на що ми хотіли звернути вашу увагу. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.




Останні новини Бердянська
вчора, 5 травень, неділя 2024
4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок