Кримінальна хроніка Бердянська за вівторок, 1 листопада

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
02.11.2016 · 18:15 · переглядів - 1330

За повідомленням речника Бердянської поліції Ігоря Горецького, з 40 заяв, які надійшли до чергової частини відділу, дві містили ознаки злочину. Нарядами керував старший інспектор Володимир Осадчий.

Кримінальна хроніка Бердянська за вівторок, 1 листопада

Так, звернулася жителька с. Успенівка, що з домоволодіння по вул. Волі, в смт Андріївка, невідомі, пошкодивши вікно, вкрали 3 металевих ліжка, двері, щось з посуду. А зловмисника, який в ніч на 1 листопада вкрав ворота з домоволодіння по вул.Молодіжна, в с. Азовське, співробітники кримінальної поліції групи «Район», взагалі затримали по «гарячому». Зараз вирішується питання про притягнення 40-ка річного місцевого мешканця до відповідальності і повернення вкраденого законним власникам.

Але сумувати черговим слідчо-оперативним групам все одно не довелося - дуже багато було заяв на конфліктні ситуації на сімейному і побутовому підґрунті. Так, цитую, «хтось повісив свій замок на чужий гараж», «хтось облив вхідні двері рідиною невідомого походження», «сусідка затоплює квартиру», «невідомі палять листя по вул. Довганюка, чим заважають відпочивати». До речі, останнє не допустиме ні з точки зору екологічних норм, ні з правил пожежної безпеки.

Мешканець вул. Морська, 21 просить прийняти заходи до невідомих, які, за його ствердженням, могли здійснити протиправні дії відносно його кота. Звісно, заяву, на перший погляд, можна віднести до розряду курйозів. Але, гадаю, що дільничному інспектору треба розбиратися – можливо кіт просто «загуляв», можливо мова йде про крадіжку, і, також, не виключено, що могло мати місце і жорстоке поводження з тваринами.

Ну, і по вчорашнім зведенням можна відслідковувати всі родині зв’язки бердянців – по вул. Ростовській «син чинить сварку з батьками», по вул. Верещагіна «відбувається конфлікт з донькою», по вул. Курській « конфліктують сестри», по вул. Баха «онук конфліктує з бабусею». Хотів вас трохи розрадити, але, якщо вдуматися, це ж трагедія і окремої родини, і суспільства в цілому. А співробітники поліції виступають в ролі і захисників, і сімейних психологів, і радників, а в деяких випадках просто громовідводів для обох сторін.

На сьогодні це все на що ми хотіли звернути вашу увагу. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку. 




Останні новини Бердянська
сьогодні, 5 травень, неділя 2024
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок