Ремонт стадіону, який лобіював Пономарьов, робитиме близька йому ж фірма

По матеріалам Наші гроші
07.11.2016 · 09:49 · переглядів - 2279

Управління капітального будівництва, реконструкції та технічного нагляду виконавчого комітету Бердянської міської ради 4 листопада уклало угоду з ТОВ “Бердянськбудтрест” на капітальний ремонт ігрового поля стадіону “Енергія” вартістю 1,41 млн. грн.

Ремонт стадіону, який лобіював Пономарьов, робитиме близька йому ж фірма

Про це повідомляється у системі електронних закупівель "Прозоро". Йдеться про капітальний ремонт основи ігрового поля №5 комплексу будівель та споруд стадіону “Енергія” по Мелітопольському шосе, 27А.

Закупівлю проведено без застосування конкурентних процедур.

При цьому,  про початок підготовчих робіт із заміни покриття поля на штучний газон місцеві ЗМІ писали ще 19 жовтня, тобто за два тижні до підписання вказаного договору.

Сама реконструкція проходить спільно з Федерацією футболу України і її вартість орієнтовно сягатиме 7 мільйонів, а 1,4 мільйона – саме внесок міста.

Разом з цим, реконструкцію стадіону лобіював народний депутат Олександр Пономарьов. Зокрема, в серпні за його ініціативи це питання обговорювалося разом з віце-президентом Федерації футболу України Вадимом Костюченком. На зустрічі також були присутніми мер Бердянська Володимир Чепурний та народний депутат Сергій Валентиров, які входять в сферу впливу Пономарьова.

"Бердянськбудтрест" нині зареєстроване на Олега Будянського (20%), "Азовську регіональну лабораторію сертифікаційних випробувань мастил та олив" (70%) та Компанію з управління активами "Славутич-інвест" (10%).

Будянський є директором ТОВ "ВО "Бердянські жниварки", яке входить в групу компаній Олександра Пономарьова. Окрім цього Будянський керував фірмою "Протейсервіс" ще з часу, кола вона належала безпосередньо Пономарьову.

Фірмою "Азовська регіональна лабораторія сертифікаційних випробувань мастил та олив" (Азовлісма) володіє Світлана Векленко, вона ж є співвласницею ТОВ "Санаторій Арктика", також з групи Пономарьова, і ТОВ "РУ НВП Агрінол", разом з Юрієм та Русланом Пономарьовими – племінниками нардепа Пономарьова. Вони були безпосередньо серед засновників ТОВ "Бердянськбудтрест" у 2005 році.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок