Кримінальна хроніка Бердянська за понеділок, 7 листопада

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
08.11.2016 · 16:46 · переглядів - 996

До чергової частини надійшла 61 заява від громадян. Тяжких злочинів допущено не було. Нарядами керував старший інспектор Володимир Осадчий.

Кримінальна хроніка Бердянська за понеділок, 7 листопада

А розпочнемо з випадку, коли спрацювала «зв’язка» громадяни - поліція. Вчора о 13.45, до чергової частини Бердянського відділу поліції ГУ НП в Запорізькій області надійшов дзвінок від мешканців вул. Декабристів - це район 8-го березня, що до їх сусіда хтось заліз у вікно. На місце негайно було направлено наряд роти патрульної поліції у складі ст. сержантів Ігоря Коваля і Євгена Мєжуєва. Як зізналися співробітники поліції у них було велике бажання затримати злодія, так як по базі було видно, що це не перший випадок крадіжки з цього адресу. Вони встигли і «на виході» затримали підозрюваного - жителя Донецької області, 1984 року народження. У нього при собі був мішок, в якому знаходилися шліфувальна машинка, електробритва, мобільний телефон – все це він взяв у будинку. Власник домоволодіння, пенсіонер, 1941 року народження, впізнав свої речі і висловив подяку співробітникам поліції. «За мною мов би хто стежить. Тільки вийшов – залізли» - каже він. Будемо сподіватися, що непрохані візити припиняться, а винні понесуть заслужене покарання. Ну і, звісно, подяка небайдужим громадянам, які сигналізували до поліції. А це абсолютно не важко – просто набрати «102».

І знову фіксуються випадки шахрайства через купівлю товару через інтернет.

Вірніше купувати можна, але оплачувати слід тільки по факту отримання. Так вчора одразу троє наших земляків стали жертвами шахраїв, які «працюють» по такій схемі. Пенсіонер, 1948 року народження, в якості передплати за газовий котел перерахував невідомим 2000 грн. Жителька міста, 1977 року народження, оплатила через термінал банку 2900 грн. за комплектуючі до пічки, об’яву про продаж, яких, вичитала в інтернеті. А громадянка, 1983 року народження, таким чином хотіла утеплитися і оплатила 500 грн. за зимове взуття. Як ви зрозуміли ніхто з них товар не отримав, зв'язок з мнимими продавцями перервано. По даним фактам слідчими розпочаті кримінальні провадження за ст.190 КК України (Шахрайство).

А ми в котрий раз наголошуємо, що оплачувати треба тільки по факту отримання товару або послуги.

На сьогодні це все про що ми хотіли з вами поговорити. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02- чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку. Будьте обачні, всього вам найкращого.

Речник Бердянського відділу поліції Ігор Горецький.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 5 травень, неділя 2024
вчора, 4 травень, субота 2024
3 травень, п'ятниця 2024
2 травень, четвер 2024
1 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок