Профорієнтаційний квест «PROFILAND» у Бердянську

Бердянськ 24
25.11.2016 · 15:54 · переглядів - 1559

24 листопада поточного року у місті Бердянську для школярів відбувся профорієнтаційний квест «PROFILAND», організований фахівцями Бердянського міського центру зайнятості, студентами та викладачами факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв Бердянського державного педагогічного університету.

Профорієнтаційний квест «PROFILAND» у Бердянську

Метою заходу стало ознайомлення учнівської молоді з попитом та пропозицією робочої сили на ринку праці, змістом різних видів трудової діяльності, актуальними професіями, за якими вони можуть знайти роботу в рідному місті, сприяння професійному самовизначенню, розширення уявлень про світ професій.

У програмі заходу: пізнавальні та розважальні ігри, інтерактивні вправи, ребуси, які організовані відповідно до вікових категорій учасників (7-11 класи) у шести ігрових станціях.

Кожна команда-квестор отримала карту, за допомогою якої шукала ключові пункти відповідно заданого маршруту. Приємно відмітити досить високий рівень обізнаності учасників кожної команди щодо представлених професій. Діти швидко орієнтувалися в секторах, знаходили відповіді на поставлені завдання. Проте важливо було не тільки знайти відповідь, але й змістовно висвітлити її. Це вдалося всім учасникам квесту. Під час квесту гравці навчилися як працювати в команді, так і самостійно приймати обдумані, раціональні та швидкі рішення.

Загалом у профорієнтаційному заході взяли участь 10 студентів, 30  школярів загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів № 2, № 4 та № 16. Упродовж усієї зустрічі учасників квесту супроводжували журналісти ТВ-Бердянськ, а також журналісти студентської газети Бердянського державного педагогічного університету «Університетське слово». Усі команди-учасники були нагороджені грамотами, подяками та солодкими призами.

Бердянський міський центр зайнятості висловлює велику подяку ректору Бердянського державного педагогічного університету Богданову Ігорю Тимофійовичу, декану факультету психолого-педагогічної освіти та мистецтв Коваль Людмилі Вікторівні, завідувачу кафедри психології, доценту Горецькій Олені Віталіївні, доценту кафедри психології Фроловій Ользі Василівні та студентам 44 групи за активну допомогу в організації та проведенні профорієнтаційного квесту «PROFILAND».

Юлія Іванченко, начальник відділу активної підтримки безробітних




Останні новини Бердянська
вчора, 29 квітень, понеділок 2024
27 квітень, субота 2024
26 квітень, п'ятниця 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок