Бердянський опій майже на два мільйона

Бердянськ 24
29.11.2016 · 12:25 · переглядів - 1554

Цими днями поліцейські провели обшук у раніше засудженого мешканця Бердянська, що займався виготовленням та збутом опійних наркотиків.

Бердянський опій майже на два мільйона

Про це повідомив начальник Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Сергій Дереза.

Під час слідчо-оперативних дій правоохоронці вилучили пляшки із нещодавно виготовленою наркотичною речовиною «опій екстракційний», загальним об’ємом більше шести літрів, прекурсори, а також насіння маку, вагою чотири кілограми. Саме з нього наркофабрикант і виготовляв наркотики.

Із вилучених шести літрів екстракту можна було б зробити 18 літрів готового «опію ацетильованого» або ж так званої «ширки». За цінами «чорного» ринку все це дало б правопорушниокві прибуток у майже два мільйона гривень.

Усе це він планував збути у Бердянську, на прилеглих територіях, а також у Запоріжжі.

Крім того, окрім господаря у його помешканні був знайомий. Що приходив у гості, аби у більш-менш комфортних умовах вживати наркотики.

Наразі трофеї поліцейських направлені на експертне дослідження.

Відкрито кримінальне провадження за статтями 307 та 317 Кримінального кодексу України, відповідно до яких правопорушникам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років із конфіскацією майна, додав Сергій Дереза

Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей ДПН НПУ




Останні новини Бердянська
вчора, 15 травень, середа 2024
14 травень, вівторок 2024
13 травень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок