Голова Розівської райради загрався в «батюшку-царя»

По матеріалам regionnews.net
13.12.2016 · 12:43 · переглядів - 1448

Наприкінці листопада журналісти «RegionNews» повідомляли про те, що патрульні затримали депутата районної ради від ПП «Опозиційний блок» Володимира Володимировича Новобранова, який перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Цим словам ми надавали і відеопідтвердження

Голова Розівської райради загрався в «батюшку-царя»

Нагадаємо, Володимир Новобранов проігнорував вимоги працівників ДПП зупинитися та намагався зникнути з місця події. А коли «шумахер» все ж таки загальмував, на вимогу патрульних пред’явити документи, зачинився зсередини та відмовлявся виконувати законні накази працівників ДПП. Новобранова молодшого «витягували» з автівки протягом 40-ка хвилин.

Варто було очікувати, що невдовзі у цій ситуації «заговорить» батько Новобранова, голова Розівської районної ради Володимир Борисович Новобранов. І «заговорив». Правда, мовою абсурду.

У тісному колі поговорювали про те, що голова Розівської райради збирається винести на найближчу сесію питання щодо зняття з посади начальника Розівського райвідділку поліції Ігоря Любченка. Поки всі обговорювали: «як так?», Новобранов «зробив хід конем».

Згідно з його розпорядженням від 8 грудня 2016 року на 13-ту позачергову сесію внесли питання: «Про прийняття резолюції недовіри керівнику Розівського ВП Бердянського ВП ГУНП в Запорізькій області».

Доповідачем значиться Калініченко О.В. – голова постійної комісії районної ради з депутатської діяльності та етики, законності, боротьби з корупцією, захисту прав людини.

Позачергову сесію призначено на 13 грудня, 10:00 в будівлі Розівського районного центру культури та дозвілля.

Вочевидь незлюбив Володимир Борисович правоохоронні органи, і все через те, що патрульні оприлюднили відео з його п’яним сином. А поки Новобранов старший загрався в «батюшку-царя» і геть забув, що начальника поліції призначає і знімає далеко не районна рада.

Уявімо, що завтра баба Нюра на «конгресі двірників» запропонує зняти з посади губернатора області чи ректора одного з університетів. Як думаєте, як відреагують на верхах? Отож бо і воно.

Своїми діями голова районної ради перевищує службові повноваження. Ач, бач, образили «велику цяцю», і як вони могли.

Журналісти «RegionNews» зв’язалися з керівником Розівського ВП Бердянського ВП ГУНП у Запорізькій області, підполковником поліції Ігорем Любченко, якому намагаються висунути недовіру.

«После открытия нескольких дел по Новобранову и его заместителю Виктории Хассай, мы с ним «на ножах». А недавно мы задержали его сына, который был за рулем в нетрезвом состоянии. Материалы этого дела рассматривались в суде. Есть перспектива, что сына Новобранова оштрафуют и лишат водительских прав на год.

Новобранов требовал закрыть все эти дела. Я отказался. С тех пор он мстит мне. И этот вопрос, который они вынесли на сессию –  месть с его стороны. Все это личная неприязнь главы райрады и его заместителя. Я готов прийти на сессию послушать их и ответить на все вопросы», — коментує ситуацію підполковник поліції Ігор Любченко.

Судячи з вище сказаного, Новобранов будь-що намагається закріпитися, а доблесна поліція «заважає» зберегти йому це «місце під сонцем».

Сам Новобранов відмовився коментувати цю ситуацію зі словами:

— «Якби я особисто знав хто ви такі, може з вами і говорив би, а так ні, до побачення…».

Принаймні, ми намагалися поговорити і дати голові Розівської районної ради, а в першу чергу, батькові Новобранова молодшого, можливість висловитися.

У цій ситуації залишається лише сподіватися, що за вихідні Володимиру Новобранову вистачить часу зрозуміти, що так робити негоже, і цьому свідчить законодавство.

Депутатське крісло – не привід кидатися на всіх з погрозами і залякуваннями позбавлення робочого місця, бо рано чи пізно можна самому опинитися у своїх же сітях.



Читайте далее

Новини за сьогодні

Статті
 
На початок