Кримінальна хроніка за понеділок, 23 січня

По матеріалам Пресс-служба Бердянской полиции
24.01.2017 · 16:13 · переглядів - 1387

За інформацією речника Бердянського відділу поліції Ігоря Горецького, до Бердянського відділу поліції надійшло 61 заява від громадян

Кримінальна хроніка за понеділок, 23 січня

Охорону публічного порядку, оперативне обслуговування здійснювали співробітники сектору реагування патрульної поліції №1 Бердянського відділу, під керівництвом Олександра Коротушенка. 

А розпочнемо з надзвичайної події – вчора, близько 8-ї години ранку, до квартири по вул.Ломоносова, підібравши ключі, увірвалися 2-є невідомих. І, погрожуючі хазяйці ножем, стали вимагати «гроші і коштовності». Молода жінка, треба сказати, не розгубилася. Її перепалку і почула сусідка, яка, запідозривши неладне, і викликала поліцію. Наряд групи реагування патрульної поліції у складі Тараса Геймура і Дмитра Пархоменка, які екстрено прибули на виклик, за допомогою громадян затримали одного з підозрюваних. Ним виявився раніше засуджений 33-х річний житель Донецької області. Особа і місцезнаходження іншого злочинця, встановлюється.

І знову шахрайство.

До жительки будинку по вул. Лієпайська, 19, близько 8-ї ранку 23 січня, завітав поки невстановлений молодик. Представившись працівником пенсійного фонду він повідомив, що приніс «доплату» до пенсії і продемонстрував 500 грн. купюру, з якої жіночка повинна була дати «решту». Коли старенька принесла гаманець, той поросив склянку води. І поки господня ходила на кухню він зник, прихопивши гроші, які вона залишила без нагляду. Це не перший випадок шахрайства по такій схемі. Ймовірно, що купюра, яку демонстрував мнимий працівник, була сувенірна. В деяких випадках шахраї її віддають і задовольняються «рештою», яку, звісно, громадяни дають справжніми банкнотами. В котрий раз просимо громадян провести роз’яснювальну роботу з своїми родичами, на предмет нікого не пускати в квартири – ким би вони не представлялися.

Просимо звернути увагу і власників гаражів, які розташовані на неохороняємих територіях.

Так постраждали власники гаражів по вул.Горького і вул.Морська. Зловмисники пошкодили замки і вкрали газонокосарку, акумулятор, інструмент і 20 шт. 250 вт. лампочок.

Були 2 виклики і до ЗОШ, де сталися конфліктні ситуації між учнями. Одна, навіть, закінчилася переломом руки 9-ти класника, якого штовхнув інший учень. Шановні батьки, проведіть бесіди з своїми дітьми на предмет поваги до особистості, здоров’я інших людей. В іншому разі це може призвести до відповідальності, у т.ч. і кримінальної.

На сьогодні це всі новини. Наші телефони довіри: 4-72-02 – приймальна начальника відділу поліції, 3-51-02 –чергова частина, 102 – цілодобово, безкоштовно з усіх видів зв’язку.

Ігор Горецький, сектор моніторингу Бердянського ВП ГУ НП в Запорізькій області.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 26 квітень, п'ятниця 2024
вчора, 25 квітень, четвер 2024
24 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок