В Бердянську запустили реєстратуру-онлайн

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
11.04.2017 · 10:50 · переглядів - 2921

Про це під час апаратної наради при міському голові доповіла головний лікар первинної медико-санітарної допомоги Олена Пулькіна

В Бердянську запустили реєстратуру-онлайн

З 10-го квітня в Бердянську офіційно запущено онлайн систему бронювання квитків до лікарів. На сайті reestratura.com необхідно обрати місто, вулицю та номер будинку, в якому проживає пацієнт. Для бронювання квитка треба вказати електронну адресу та телефон, прізвище, ім'я по-батькові. Бланк замовлення можна роздрукувати як на власному принтері, так і отримати квиток до лікаря в реєстратурі, безпосередньо перед прийомом.

Наразі онлайн бронювання квитків запущено лише для терапевтів. На черзі запуск цієї ж системи і до педіатрів.

Олена Пулькіна відзначила, що для запуску системи онлайн бронювання квитків наприкінці року за кошти державної субвенції було придбано 22 комп'ютери, а найближчим часом за кошти місцевого бюджету закуплять 6 термопринтерів.

Олена Пулькіна наголосила, що Бердянськ перший в Запорізькій області, де запроваджено онлайн систему бронювання квитків.

Варто відзначити, що паралельно з електронною системою отримання квитків до терапевта, реєстратура працюватиме в звичному режимі. Тож всі, у кого немає доступу до інтернету чи виникають складнощі з онлайн бронюванням, як завжди можуть записатись на прийом до лікаря в реєстратурі.




Останні новини Бердянська
вчора, 28 березень, четвер 2024
27 березень, середа 2024
26 березень, вівторок 2024
25 березень, понеділок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок