Начальник фінуправління мерії закликала максимально швидко освоювати бюджетні кошти

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.04.2017 · 14:20 · переглядів - 967

Під час позачергової сесії міської ради, начальник фінансового управління мерії Наталя Бочкова, відповідаючи на запитання депутата Володимира Безверхого, наголосила на необхідності максимально швидкого освоєння бюджетних коштів, у зв’язку з їх ймовірним знеціненням в рамках інфляції.

Начальник фінуправління мерії закликала максимально швидко освоювати бюджетні кошти

Необхідно направити роботу на скоріше і найбільш якісне використання коштів, які вже передбачені в бюджеті. Прямо зараз, прямо сьогодні, не чекаючи грудня, листопада чи жовтня, - висловила свою думку начальник фінансового управління міськвиконкому Наталя Бочкова.

Нагадаємо, в минулому році, значна частина капітальних робіт в Бердянську припадала саме на кінець року. Міський голова Володимир Чепурний неодноразово підкреслював, що роботи по міському благоустрою влітку проводитись не будуть. Також пам’ятаємо і про намір мера постійно підтримувати на депозиті в Приватбанку суму бюджетних коштів в районі 60-ти мільйонів гривень. Чи буде змінено стратегію освоєння бюджетних коштів, згідно з рекомендаціями начальника фінансового управління мерії, стане ясно вже на початку літа.




Останні новини Бердянська
сьогодні, 19 травень, неділя 2024
17 травень, п'ятниця 2024
16 травень, четвер 2024
15 травень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок