ДТП на Бердянській косі з тяжкими наслідками

По матеріалам пресс-службы полиции
25.06.2017 · 14:11 · переглядів - 6614

Близько 4–ї години ранку, водій автомобіля Mercedes-benz, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння скоїв наїзд на дерево та опору ЛЕП

ДТП на Бердянській косі з тяжкими наслідками

За попередніми даними 25 червня, близько 4 –ї години ранку, водій автомобіля Mercedes-benz на номерах іноземної реєстрації, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, рухаючись по вул.Макарова, у м.Бердянську, при проході аварійно-небезпечної ділянки - правостороннє закруглення дороги, виїхав на узбіччя, де скоїв наїзд на дерево та опору ЛЕП. Водія – його особа поки не встановлена, за попередніми даними жителя Харківської області, з тяжкою черепно-мозковою травмою, і пасажира, доставлено до міськлікарні.

Всі обставини будуть з’ясовані в ході кримінального провадження за ознаками ч.1 ст.286 Кримінального кодесу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Можливих свідків пригоди просимо звернутися до Бердянського відділу поліції ГУ НП в Запорізькій області к.414, слідчий Іван Тютюшов або іншим зручним для вас способом.

 



Останні новини Бердянська
сьогодні, 25 квітень, четвер 2024
вчора, 24 квітень, середа 2024
23 квітень, вівторок 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок