Пільговики можуть зі знижкою пересуватись на залізничному транспорті до Запоріжжя

Євген Гнибіда - Бердянськ 24
13.07.2017 · 21:20 · переглядів - 1459

На позачерговій сесії міської ради з міського бюджету виділили кошти на компенсацію проїзду залізницею на маршруті Бердянськ-Запоріжжя для пільговиків.

Пільговики можуть зі знижкою пересуватись на залізничному транспорті до Запоріжжя

Бердянці, які мають право на пільговий проїзд в транспорті, зможуть скористатись знижкою і на залізницях приміського сполучення. В даному випадку йдеться про потяг Бердянськ-Запоріжжя. Для компенсації таких послуг «Укрзалізниці» необхідно за рік сплатити 325 тисяч гривень. Наразі з міського бюджету депутати виділили частину цієї суми — 160 тисяч гривень. Хоча виділені кошти не повністю покривають загальнорічну суму, Програма розпочне працювати вже найближчим часом, запевнила заступник міського голови Юлія Дойнова.

Паралельно з цим депутат міської ради Олександр Свідло нагадав представникам міської влади, що міський бюджет вже два з половиною роки є боржником перед бердянськими підприємцями, які надають послуги в сфері пасажирських перевезень. Заборгованість становить близько 500-сот тисяч гривень. Депутат закликав розрахуватись з перевізниками на наступній черговій сесії міської ради.




Останні новини Бердянська
вчора, 19 квітень, п'ятниця 2024
18 квітень, четвер 2024
17 квітень, середа 2024

Всі новини БЕРДЯНСЬКА

На початок